Constantin și Elena. Cele mai frumoase mesaje și urări pentru cei dragi

Ultima actualizare:

    Sfinții Constantin și Elena se sărbătoresc la 21 mai
Sfinții Constantin și Elena se sărbătoresc la 21 mai

Constantin și Elena este una dintre cele mai iubite sărbători creștine și are loc la 21 mai. Iată cele mai frumoase mesaje și urări pentru persoanele dragi care poartă numele celor doi sfinți.

Aproximativ 1.800.634 de români îşi serbează onomastica de Sfinţii Constantin şi Elena, iar dintre aceștia 640.518 sunt bărbați şi 1.160.116 sunt femei. Cu siguranță cunoști și tu măcar o persoană care poartă numele unuia dintre cei doi sfinți: părinți, rude, prieteni, colegi de serviuciu sau alte cunoștințe. Dacă vrei să transmiți o urare și ești în pană de idei, iată câteva mesaje din care să te inspiri!

Mesaje și urări pentru Elena

  • Mesaj pentru iubită. „La mulți ani, iubita mea! Să fii fericită, sănătoasă, să ai parte numai de bucurii! Te iubesc și nimreni nu-mi va putea lua asta!”
  • Mesaj pentru soție. „Draga mea soție, azi este ziua ta! La mulți ani! Îți doresc să fii fericită, să zâmbești în fiecare zi, să te bucuri în fiecare clipă. Ești tot universul meu, ești cel mai important om din viața copiilor noștri. Te iubim enorm!”
  • Mesaj pentru cea mai bună prietenă. „Multă fericire și mult noroc! Sănătate, bucurii și împliniri! Să fii iubită, să iubești, să ai parte de tot ce-ți dorești! La mulți ani, Elena!
  • Mesaj pentru fiica ta. „Draga mea fiică, ești cel mai frumos dar pe care mi l-a dat Dumnezeu. Ești sensul vieții mele, ești tot ce-mi pot dori de la viață. Să fii sănătoasă, fericită, să ai parte de tot ce este mai bun și mai frumos în această lume. Te iubește mama mult, mult de tot! La mulți ani, Elena!”
  • Mesaj pentru mama. „Mami, la mulți ani! Să fii sănătoasă, să fii fericită, să ai parte numai de bucurie și satisfacție. Îmi doresc să te fac cea mai mândră mamă din lume! Te iubesc!”

Mesaje și urări pentru Constantin

  • Mesaj pentru cel mai bun prieten. „Constantine, Constantine, îți urez numai de bine! Multă sănătate, fericire și noroc!”
  • Mesaj pentru tata. „La mulți ani, tati! Îți doresc multă sănătate, noroc, înțelepciune și să te bucuri de viață în fiecare clipă! Fericirea ta este fericirea mea, căci te iubesc de la cer și până la pământ!”
  • Mesaj pentru băiatul tău. „Dragul meu, azi e ziua ta, ziua unui înger care mi-a luminat viața și care m-a făcut cea mai mândră și fericită mamă din lume. Îți doresc tot ce-i mai bun și frumos, să fii iubit și să iubești, să fii cel mai frumos OM!”
  • Mesaj pentru soțul sau iubitul tău. „Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viață a fost să exiști tu. La mulți ani, dragul meu! Azi e ziua ta, o zi specială la fel ca tine. Îți doresc să fii fericit, să ai parte de mult noroc, de bucurii și împliniri, să zâmbești în fiecare zi și să te se împlinească și cele mai ascunse dorințe!”

CITEȘTE ȘI: Sfinții Împărați Constantin și Elena. Cele mai cunoscute tradiții care aduc voie bună și noroc

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net