Consultul fetiţei a durat 30 de secunde

Ultima actualizare:

    Copila a fost îngrijită, până la urmă, la o clinică particularăFoto: Facebook / Lucian Baltaru
Copila a fost îngrijită, până la urmă, la o clinică particularăFoto: Facebook / Lucian Baltaru

Lucian Baltaru, un bărbat din Suceava, e revoltat după experienţa prin care a trecut cu un medic oftalmolog la Spitalul Judeţean.

Tatăl şi-a dus fetiţa la unitatea medicală pentru că un coleg îi zgâriase ochiul cu un băţ. 

Părintele şi fiica au ajuns la spital luni dimineaţă, la ora 8.00, iar de gardă era doctoriţa Georgeta Martiniuc, care avea la uşă 17 pacienţi, scrie adevarul.ro. Bărbatul susţine că tot consultul ar fi durat 30 de secunde, după care pacienta ar fi fost chemată la cabinetul privat al medicului, pe strada Mărăşeşti din Suceava.

“M-am blocat. Am venit la UPU ca să-mi fac programare la cabinetul privat al unei... duamne doftor!? Am ieşit. M-am dezmeticit un pic şi am pus mâna pe telefon. Pe cine să sun? Pe directorul medical (…) Şi-i povestesc ce şi cum. Mă invită să scriu o plângere şi să o înregistrez la secretariat. Îi spun că am un copilaş cu dureri şi chiar nu am chef. Insistă de mai multe ori, pentru că doar astfel putem schimba lucrurile. I-am spus că mă mai gândesc“, povesteşte tatăl pe Facebook. Fetiţa a fost tratată de un alt medic, însă tot într-un cabinet privat. După consultaţie, Lucian Baltaru s-a întors la Spitalul Judeţean, ca să depună plângere pentru modul în care a fost tratată micuţa. Vasile Râmbu, managerul Spitalului “Sf. Ioan cel Nou”, spune că, după acest episod, doctoriţa Georgeta Martiniuc nu a mai este şefa secţiei de Oftalmologie, fiind înlocuită de medicul Anca Trifina.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net