Prietenii la nevoie se cunosc! O vorbă veche, din bătrâni, astăzi mai actuală ca oricând. Iată de ce am ales această perioadă de timp să ne lansăm noua noastră emisiune online intitulată, cum altfel, „Contează pe Click!”. Una pregătită într-un studiou special!


Am decis să pornim la drum abordând un subiect actual în această perioadă de timp, când țara întreagă și mare parte din Europa, ba chiar o jumătate de mapamond, se află în carantină: „De câte ori mâncâm zilnic, dacă mai nou stăm acasă?”. Invitata noastră, jurnalista și actrița Anca Bejan, autoarea cărții „Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 de kilograme”, care, fiind foarte bine primită de marele public, s-a lansat recent și în variantă audiobook, consideră că autoimpunerea unui program de mese regulate este acum mai necesar și ușor de făcut ca niciodată.

„Să nu uităm că locuința noastră are mai multe camere, nu doar bucătăria!”

stamacasa_click.jpg

Alexandru Catalan Anca Bejan Click
Alexandru Catalan și Anca Bejan au discutat în prima ediție a emisiunii despre programul ideal pentru carantină
foto: Click!

 

În noile condiții, când trăim mai mult în casă sau pe lângă casă și facem drumuri foarte scurte și, implicit, am redus cum mult activitățile fizice, crearea unui program ordonat ne va ajuta să depășim mai ușor carantina. Ba chiar ne va sprijini organismul, căci un trai sănătos este mai ales acum un aliat atât de important. „Mulți dintre noi am redescoperit în ultimele săptămâni bucuria de a găti. Și acest lucru este grozav, căci astfel vom mânca sigur mai sănătos decât înainte, dar trebuie să avem grijă să nu alimentăm peste măsură. Cu cât petrecem ma mult timp prin bucătărie, cu atât și ispitele sunt mai mari! Să nu uităm că locuința noastră are mai multe camere. Când ajungem în sufragerie ne putem imagina, de exemplu, că suntem în sala de sport și să facem și niște exerciții. Eu nu sunt adepta dietelor restrictive, cu liste de alimente interzise și tabele cu calorii sau meniuri impuse, cred că putem să trăim fără frustrări culinare atâta vreme cât învățăm cum și când să mâncăm, adică atunci când știm să mâncăm inteligent”, este de părere Anca Bejan.

 

click_studio_emisiune.jpg

click studio emisiune alexandru catalan
Tehnologia ține cu noi! Putem respecta și carantina, și dorința de a intra în direct cu cititorii
foto: Click!

 

Vânzarea de ziare nu a fost oprită!

În final, „Contează pe Click!” le-a precizat celor interesați amănuntul conform căruia nu există până în prezent date certe care să justifice „frica” clienților față de ziare. Nicăieri în lume, nici în Italia și Spania, țări unde mortalitatea cu COVID 19 a depășit cele mai pesimiste scenarii, și nici în Statele Unite, Franța sau Germania vânzarea de ziare nu a fost oprită nici un moment sub amenințarea acestei pandemii!

 

Citeșe și

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA

Dragoste în vremea coronavirusului: Un bătrân infectat a făcut scandal fiindcă a fost despărțit de concubină

VIDEO: Cum semnezi declarația pe propria răspundere după ce o completezi online. O poți arăta din telefon

 

 
 
Loading...