Cinci bărbaţi au fost reţinuţi, în acest weekend, de poliţiştii de frontieră după ce au fost prinşi cu ţigări de contrabandă. În total, aproape 11.000 de pachete ţigări au fost confiscate.


Primele trei persoane au fost văzute pe malul românesc al râului Tisa, pe direcţia localităţii Câmpulung la Tisa, în timp ce transportau mai multe colete voluminoase. La sosirea poliţiştilor, bărbaţii au abandonat coletele şi au încercat să fugă în direcţii diferite. Ei au fost însă prinşi cu 5.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări confiscată se ridică la peste 87.000 lei

CLIIMA20130324_0066_1.jpg

Traficanţii au încercat să fugă, dar au fost prinşi de poliţişti

Cei trei sunt cercetaţi pentru contrabandă şi evaziune fiscală. Câteva ore mai târziu, la Satu Mare, două autoturisme care transportau ţigări de contrabandă au fost oprite.

Şi de data aceasta, cei doi şoferi care aveau asupra lor aproape 2.000 de pachete de ţigări au fost reţinuţi. Totodată, şi maşinile le-au fost ridicate. Şi poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei au descoperit 8 colete voluminoase, învelite în folie de culoare neagră. La inventarierea acestora a rezultat cantitatea de 3.900 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care a fost confiscată. Poliţiştii încearcă acum identificarea persoanelor implicate.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: