Contracte pentru deratizarea școlilor semnate prin șantaj

Ultima actualizare:

Mascații Inspectoratului Județean Dâmbovița au descins la mai multe adrese din județ și la sediile a două instituții publice pentru a aduce la audieri 26 de persoane. Acestea sunt suspecte într-un dosar de șantaj, abuz în serviciu și corupție în derularea unor contracte de prestări servicii care vizează deratizarea școlilor din Dâmbovița.

Persoanele care au fost ridicate în vederea audierii sunt acuzate de șantaj, abuz în servuiciu, lovire, ultraj contra bunelor moravuri și distrugere într-un dosar neobișnuit. Un administrator din cadrul primăriei localității Vulcana Pandele din Dâmbovița e suspectat că a încheiat mai multe contracte privind deratizarea școlilor din județ șantajându-i pe directorii acestora, informează b1.ro. Potrivit sursei citate, în dosarul de șantaj ar fi implicate și două jurnaliste de pe plan local.

„Sunt efectuate 7 percheziții pe raza județului Dâmbovița, dintre care 2 la instituții publice și 5 la domiciliile unor persoane fizice. Vor fi puse în executare 26 de mandate de aducere. Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, abuz în serviciu și infracțiuni conexe faptelor de corupție”, se arată într-un comunicat al Poliției.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net