Șoc și groază într-un autobuz de transport în comun din Suceava. O controloare în vârstă de 50 de ani a fost bătută crunt și scoasă cu forța din autobuz de un călător, supărat că femeia a tușit deși gestul a fost făcut în mască.


Evenimentul s-a petrecut la începutul săptămânii, în jurul orei 17.00, într-un autobuz de pe linia 2, între stațiile Policlinică și Bancă din cartierul Areni relatează monitorulsv.ro. Potrivit mărturiilor strânse ulterior de poliție, salariata regiei locale de transport care avea rol de taxatoare, tocmai băuse o gură de apă, s-a înecat și a tușit, dar în mască. Deodată s-a trezit atacată de un bărbat care urcase recent în autobuz. Acesta a sărit de pe scaun, țipând la femeie cât îl ținea gura “are Covid!”.

 

Cum s-a desfășurat atacul asupra controloarei

 

A urmat un val de jigniri ca la ușa cortului dar, potrivit martorilor femeia nu a rispostat și s-a îndepărtat. Controloarea s-a dus să verifice biletele călătorilor fapt care l-a supărat pe suceveanul nervos. Acesta a atacat-o din spate, a lovit-o cu piciorul, a trântit-o trântită pe culoarul din mașină și a început să o lovească cu pumnii în cap, într-un acces de furie care i-a șocat pe toți cei care au asistat la scenă. În fața furiei barbarului, nimeni nu a avut curaj să riposteze. În tot acest timp, individual urla”covidul ucide!”

 

Cum a scăpat taxatoarea de călătorul furios

 

“Când autobuzul a ajuns în stație la Bancă au fost deschise ușile, iar el m-a prins de mâini și mă trăgea afara să mă bată mai bine. Noroc de oamenii din autobuz care m-au prins și au tras de mine să nu mă scoată. Atunci a intervenit și un polițist care se afla în autobuz și mergea spre casă, a vrut să îl imobilizeze, dar individul s-a smucit puternic, i-a scăpat din mâini și a fugit printre blocuri”, a povestit salariata , care, din cauza șocului suferit, nu și-a revenit decât după câteva ore.

 

Cum a fost prins atacatorul

 

Potrivit adevărul.ro, polițistul care a intervenit și a oprit atacul individului dezlănțuit a chemat ajutoare, bărbatul fiind urmărit printre blocuri, în zona Tipografie, până când a fost prins, fiind dus la spital pentru evaluare psihiatrică. Taxatoarea bătută se află acum în concediu medical, cu mâna în ghips și cu o rană la piciorul drept, unde individul a lovit-o cu piciorul urlând că“ucide Covid-ul”. Femeia are un certificat medico-legal care atestă că are nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale. Aceasta are și alte probleme medicale care îi provoacă uneori așa-numita “tuse cardiacă”și nu își explică reacția exagerată a călătorului, mai ales că se afla la distanță de acesta și avea masca pusă pe față.

 

Citiți și

 

Se bat la propriu pentru călători! Scandal în trafic între doi şoferi

 

Un controlor RATB a fost înjunghiat de 1 Mai. Bărbatul a fost atacat la capătul liniei 32

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: