Copaci puşi la pământ şi acoperişuri luate de vânt în judeţul Olt

Ultima actualizare:

    Până pe 1 iunie, la ora 10:00, în toată țara sunt preconizate manifestări de instabilitate atmosfericăFOTO: adevarul.ro
Până pe 1 iunie, la ora 10:00, în toată țara sunt preconizate manifestări de instabilitate atmosfericăFOTO: adevarul.ro

Noapte albă pentru pompierii de la Inspectorartul pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Aceştia au avut mai multe imntervenţii în Corabia după ce, din cauza vântului puternic, 22 de copaci, 3 stâlpi un panou publicitar au căzut. Tabla a fost desprinsă de pe un acoperiş, iar 3 autoturisme au fost avariate. Şi în Bucureşti a plouat torenţial şi au avut loc descărcări electrice.

Peste 17 pompieri, cu autospeciale pentru primă intervenţie şi accesorii specifice, au acţionat pe parcursul nopţii pentru îndepărtarea efectelor produse de vântul puternic, în oraşul Corabia. Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de curent electric, un panou publicitar şi un acoperiş. Trei autoturisme parcate au fost avariate uşor. Nu au fost înregistrate victime.

„Concomitent cu misiunile militarilor, echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Corabia şi societăţii de distribuţie a energiei electrice, cu sprijinul structurilor MAI ( poliţie, jandarmerie, poliţie de frontieră ), au acţionat pentru îndepărtarea efectelor negative. Din datele transmise de operatorul de energie electrică, şase puncte de transformare au fost afectate, iar aproximativ 25 la sută din consumatorii casnici din oraşul Corabia nu sunt alimentaţi cu energie electrică. Echipele se află în teren pentru remedierea situaţiei”, informează ISU Olt.

Furtună purernică miercuri noapte în Bucureşti 

A plouat torenţial şi au avut loc numeroase descărcări electrice şi în Bucureşti miercuri noapte . Potrivit meteorologilor, s-au înregistrat 15-20 l/mp. Până sâmbătă la ora 10 este în vigoare o informare meteo de vreme instabilă în toată ţara.

Joi, în București, vremea se va menţine caldă, dar va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate după-amiaza şi noaptea când vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie şi posibil grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar ca minimă va fi de 15...16 grade.

Până pe 1 iunie, la ora 10:00, în toată țara sunt preconizate manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Astfel, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și izolat grindină.

Citeşte şi:

Uite cum să-ţi fereşti casa de furtună!

Furtuna a făcut prăpăd în Capitală

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net