Protestele faţă de Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea codurilor penale continuă în weekend, când este aşteptat cel mai mare număr de participanţi. Un "marş al copiilor” este anunţat sâmbătă dimineaţă, când părinţi cu copii sunt aşteptaţi în faţa Guvernului, cu pancarte şi baloane.


Din Piaţa Victoriei, unde pe parcursul zilei sunt aşteptate mii de persoane, se va pleca în marş până în Piaţa Constituţiei, unde manifestanţii vor să formeze un lanţ uman în jurul Parlamentului. Atât sâmbătă, cât şi duminică, în Capitală sunt aşteptaţi oameni din toată ţara.

"Sâmbătă dimineaţă ne trezim cu cei mici şi facem educaţie pentru democraţie. Protestele faţă de Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea codurilor penale continuă în weekend, când este aşteptat cel mai mare număr de participanţi. Un "marş al copiilor” este anunţat sâmbătă dimineaţă, când părinţi cu copii sunt aşteptaţi în faţa Guvernului, cu pancarte şi baloane", este apelul la manifestaţie.

De la ora 13.00, oamenii sunt chemaţi la protest în Piaţa Victoriei, de unde la ora 16.00 ar urma să pornească în marş spre Parlament, pentru a face un lanţ uman în jurul clădirii.

Atât sâmbătă, cât şi duminică în Capitală sunt aşteptaţi să protesteze mii de oameni din toată ţara.

Duminică, la "cel mai mare protest împotriva ordonanţelor de urgenţă”, aşa cum este numit pe pagina evenimentului, în faţa Guvernului sunt aşteptaţi manifestanţi din toată ţara, fiind programat ca la ora 20.00 atât în ţară, cât şi în diaspora, în pieţe să fie intonat imnul de stat, iar o oră mai târziu "fiecare participant la manifestaţiile din toate oraşele ţării şi din diaspora va ridica spre cer propria lumină aprinsă”. Până sâmbătă dimineaţă, aproape 40.000 de oameni îşi anunţaseră prezenţa la eveniment.

 

 
 
Loading...