Copiii, aşteptaţi la proteste! Lanţ uman în jurul Parlamentului

Ultima actualizare:

    Oamenii au ieșit în stradă împotriva ordonanțelor de urgență privind grațierea și modificarea Codului PenalFoto: Click!
Oamenii au ieșit în stradă împotriva ordonanțelor de urgență privind grațierea și modificarea Codului PenalFoto: Click!

Protestele faţă de Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea codurilor penale continuă în weekend, când este aşteptat cel mai mare număr de participanţi. Un "marş al copiilor” este anunţat sâmbătă dimineaţă, când părinţi cu copii sunt aşteptaţi în faţa Guvernului, cu pancarte şi baloane.

Din Piaţa Victoriei, unde pe parcursul zilei sunt aşteptate mii de persoane, se va pleca în marş până în Piaţa Constituţiei, unde manifestanţii vor să formeze un lanţ uman în jurul Parlamentului. Atât sâmbătă, cât şi duminică, în Capitală sunt aşteptaţi oameni din toată ţara.

"Sâmbătă dimineaţă ne trezim cu cei mici şi facem educaţie pentru democraţie. Protestele faţă de Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea codurilor penale continuă în weekend, când este aşteptat cel mai mare număr de participanţi. Un "marş al copiilor” este anunţat sâmbătă dimineaţă, când părinţi cu copii sunt aşteptaţi în faţa Guvernului, cu pancarte şi baloane", este apelul la manifestaţie.

De la ora 13.00, oamenii sunt chemaţi la protest în Piaţa Victoriei, de unde la ora 16.00 ar urma să pornească în marş spre Parlament, pentru a face un lanţ uman în jurul clădirii.

Atât sâmbătă, cât şi duminică în Capitală sunt aşteptaţi să protesteze mii de oameni din toată ţara.

Duminică, la "cel mai mare protest împotriva ordonanţelor de urgenţă”, aşa cum este numit pe pagina evenimentului, în faţa Guvernului sunt aşteptaţi manifestanţi din toată ţara, fiind programat ca la ora 20.00 atât în ţară, cât şi în diaspora, în pieţe să fie intonat imnul de stat, iar o oră mai târziu "fiecare participant la manifestaţiile din toate oraşele ţării şi din diaspora va ridica spre cer propria lumină aprinsă”. Până sâmbătă dimineaţă, aproape 40.000 de oameni îşi anunţaseră prezenţa la eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net