Expoziţie militară, demonstraţii de intervenţie armată, tehnici de supravieţuire şi acrobaţii aeriene au făcut sâmbătă deliciul bucureştenilor prezenţi la AeroNautic Show. Cei mai încântaţi au fost copiii, care au avut ocazia să guste un pic din viaţa de cazarmă.


Au învăţat să escaladeze obstacole înalte de câţiva metri, au traversat „zonele inamice” cu tiroliana, au tras cu luneta şi chiar s-au familiarizat cu manşa elicopterului.

s25-actu-2.-2col-img_5432.jpg

S-au dat gratis cu tiroliana
Foto: Sever Gheorghe

A fost o zi de instrucţie plină pentru prichindeii care au ajuns ieri în parcul Crângaşi din Capitală. Ore în şir, aici s-au desfăşurat toate forţele Armatei Române: atât cele terestre, cât şi cele ale Aviaţiei.

s35-actu-3.-2col-img_5471.jpg

Au învăţat să mânuiască sabia
Foto: Sever Gheorghe

Intrarea a fost gratuită, iar spectacolul – pe cinste. „Cel mai mult mi-au plăcut avioanele, care făceau tumbe pe cer şi lăsau nori de fum, dar şi pilotul de elicopter este meseriaş, că am văzut cum scotea scafandri din apă. M-am uitat prin lunetă, am escaladat zidul...

s45-actu-4.-2col-img_5484.jpg

S-au urcat la bordul elicopterului militar
Foto: Sever Gheorghe

A fost ca în filme”, povesteşte cu entuziasm Andrei Tălăpan, un puşti de 12 ani care a venit ieri însoţit de părinţi la AeroNautic Show 2016.

s55-actu-5.-2col-img_5402.jpg

Sute de oameni au admirat spectacolul aviatic
Foto: Sever Gheorghe

La eveniment au participat şi specialişti ai Muzeului Militar Naţional şi Muzeului Comunicaţiilor şi Informaticii, cu ultimele noutăţi în materie de tehnică şi echipament militare. Publicul, şi el numeros: peste 1.000 de oameni de toate vârstele.

 
 
Loading...