Copiii de grădiniţă au defilat în faţa Vioricăi Dăncilă,la Piteşti, ca în vremea comunismului

Ultima actualizare:

    Aşa arătau paradele de pe 23 august în perioada comunistă
Aşa arătau paradele de pe 23 august în perioada comunistă

La Piteşti a avut loc o paradă demnă de perioada comunistă. Autorităţile locale din Piteşti au pregătit un adevărat program omagial pentru vizita premierului Viorica Dăncilă de vineri dimineaţă, 20 aprilie. Venită pentru evenimentul Simfonia Lalelelor,Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de o defilare a copiilor de grădiniţă îmbrăcaţi în costume care compun tricolorul.

Copiii au fost îndrumaţi de cadrele didactice şi au trecut în paş de marş prin faţa unui podium pe care se aflau Viorica Dăncilă, miniştrii Carmen Dan şi Graţiela Gavrilescu precum şi primarul şi prefectului Piteştiului.

Evenimentul a avut loc în faţa Primăriei Piteşti, unde Viorica Dăncilă a fost întâmpinată cu fanfara militară, potrivit EPiteşti.ro. Simfonia Lalelelor are loc anual, dar problema evenimentului din acest an e modul în care a fost pusă în scenă,amintind de paradele comuniste şi de vremea în care copii treceau, în ritm de marş şi de cântec de fanfară, prin faţa înalţilor demnitari şi a cuplului Ceauşescu. Parada a avut loc la doar câteva zile distanţă după ce Liviu Dragnea a fost primit cu huiduieli în acelaşi oraş. 

Spectacolele în care sunt implicaţi copii mici în sccopul realizării unor parade desprinse in comunism încep să fie o obişnunţă. În martie, două evenimente politice din oraşele Sighetu Marmaţiei şi Târgu Ocna, conduse de primari PSD, au fost completate de apariţia unor copii care purtau pancarte cu textele: “Mulţumim Primarului!”, “Mulţumim conducerii Consiliului Judeţean!”, “Mulţumim senatorului Liviu Marian Pop!”, potrivit Hotnews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net