Copil în comă, după ce a fost bătut cu pietre în curtea şcolii

Ultima actualizare:

    Medicii sunt rezervaţi în privinţa pronosticurilor, pentru că de zece zile băiatul n-a mai ieşit din comă
Medicii sunt rezervaţi în privinţa pronosticurilor, pentru că de zece zile băiatul n-a mai ieşit din comă

Caz cutremurător în comuna argeşeană Slobozia. Un copil de 14 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost bătut cu pietre în curtea şcolii. Băiatul mersese la şcoala la care învaţă sora lui pentru a lua de la aceasta cornul şi laptele.

Băiatul de 14 ani provine dintr-o familie extrem de săracă şi a abandonat cursurile. A mers însă la şcoală, la sora lui, pentru a primi de la ea cornul şi laptele.

A intrat in conflict cu câţiva elevi de clasa a treia care au aruncat după el cu pietre. Lovit puternic la cap, băiatul a intrat în comă şi de aproape două săptămâni se luptă să trăiască.

Băiatul e în comă de zece zile

În imaginile de pe camerele de supraveghere ale şcolii se vede cum băiatul pleacă spre casă cu mâna la ureche. Se întâmpla imediat după ce un alt copil l-a lovit în cap cu o piatră, scrie adevarul.ro. Copilul a ajuns acasă pe picioarele lui, însă a doua zi a intrat în comă.

Băiatul a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş, iar de aici a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din capitală, unde a fost operat, însă starea lui este foarte gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa pronosticurilor, pentru că de zece zile băiatul n-a mai ieşit din comă.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproape două săptămâni, la 17 februarie, însă conducerea şcolii n-a considerat că ar fi nevoie de o anchetă. Când starea băiatului s-a agravat, inspectoratul şcolar a demarat o anchetă, iar Poliţia a deschis un dosar penal in rem.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net