Copil de 13 ani din Hunedoara, mort într-un accident rutier după ce a intrat cu mașina într-un copac!

Ultima actualizare:

    Un adolescent în vârstă de 13 ani, de etnie romă, a condus un autoturism Mercedes ML cu volan pe partea dreaptă, cu numere de Irlanda, şi a intrat în viteză cu el într-un copac  Foto: Arhiva Click!
Un adolescent în vârstă de 13 ani, de etnie romă, a condus un autoturism Mercedes ML cu volan pe partea dreaptă, cu numere de Irlanda, şi a intrat în viteză cu el într-un copac Foto: Arhiva Click!

Accident șocant în Hunedoara! Un copil de 13 ani şi-a pierdut viaţa, duminică (2 februarie) , după ce a luat maşina tatălui său, un autoturism cu volanul pe partea dreaptă şi a lovit un copac de pe marginea şoselei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul a avut loc, duminică, la ora 12.00, la intrarea în Hunedoara, spre Prislop.

”Astăzi, în jurul orei 12.00, pe DJ 687A, la intrarea în Hunedoara dinspre Prislop, la intersecţia cu str. Serei, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui minor. Autoturismul a  lovit un copac de pe marginea drumului (posibil neadaptare viteză - şoferul era singur în auto). Cel aflat la volan era un minor de 13 ani ( autoturismul, înmatriculat în Anglia, cu volan pe partea dreaptă, aparţinea tatălui minorul)”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal. Poliţiştii încearcă să afle cum a ajuns copilul de 13 ani la volanul maşinii tatălui său.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net