Copil de 3 ani și mama lui, răniți de o creangă groasă căzută din copac într-un parc din Cluj Napoca

Ultima actualizare:

    Creanga a căzut peste un copil și mama luiFoto: stiridecluj.ro
Creanga a căzut peste un copil și mama luiFoto: stiridecluj.ro

Agitație mare, luni după-amiază, într-un parc din Cluj-Napoca! Un copil de 3 ani și mama lui au fost loviți de o creangă mare desprinsă dintr-un copac. Oamenii au solicitat ambulanța, care a sosit după mai bine de 30 de minute.

Mămica a trecut prin clipe de groază, în Parcul Prodan, din cartierul Zorilor, când și-a văzut copilul lovit în cap de creanga grea. Cei doi se aflau la locul de joacă, în momentul în care s-a produs incidentul. „Copilul a fost lovit în cap. Avea o contuzie și se inflama. Cineva a sunat la 112 și a chemat o ambulanță. Nici după 40 de minute nu venise nimeni”, a relatat un martor pentru stiridecluj.ro.

Ambulanța a ajuns după zeci de minute 

Poliția locală și jandarmii au sosit la locul incidentului după circa 15 minute. Zona a fost izolată, iar după câteva minute a ajuns și tatăl copilului în parc. „L-am auzit pe tatăl care a sunat din nou la 112 și spunea că ”Normal că mai e nevoie de ambulanță!”, semn că cei de la 112 nu ar fi vrut să o mai trimită. Nu a venit nici după 40 - 45 de minute, după cum am mai spus. Am plecat și nu știu ce a urcat”, a mai spus martorul.

Din fericire, starea copilul nu a fost grav rănit, starea acestuia fiind stabilă.

Copacii necurățați sunt un pericol uriaș în parcurile clujene, mai ales în cel din Zorilor, care este compus din copaci foarte bătrâni.

Primarul Emil Boc: „Chestiunea asta ține strict de Ministerul Sănătății” 

Cu câteva zile în urmă, în cadrul unei emisiuni radio, primarul Emil Boc a fost întrebat despre Serviciul de Ambulanță, care nu funcționează cum ar trebui pentru un oraș cum este Cluj-Napoca. „Degeaba avem medici foarte buni, dacă nu mai ajunge pacientul la medicul respectiv. Ce ar trebui făcut? La 400.000 de locuitori sunt 4 ambulanțe și 2 SMURD- uri, ce e de făcut?”, a fost întrebat edilul.

„Nu mă dau eu expert în toate și să am soluții la toate probleme vieții. Pot să pun o întrebare în sistem. Chestiunea asta ține strict de Ministerul Sănătății. Noi nu avem niciun fel de competență și nu cunosc datele, dar nu înseamnă că nu înțeleg ceea ce spuneți. Noi facem partea de infrastructură, să pregătim spitalele”, a spus Emil Boc. 

Citește și: 

Cazul femeii ucise de copacul căzut peste mașina în care se afla cu soțul și copii. Cine este vinovat pentru accident?

Fetiță de doi ani, strivită de un copac doborât de vânt

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net