Copil de doi ani, decedat după ce a căzut în oala cu ciorbă! Mama, acuzată de ucidere din culpă

Ultima actualizare:

    Medicii nu au putut face nimic pentru a salva viaţa micuţului Foto: Mediafax
Medicii nu au putut face nimic pentru a salva viaţa micuţului Foto: Mediafax

Un accident casnic îngrozitor a avut loc în Suceava. Un copil de nici doi ani s-a stins din viaţă, după ce a fost lăsat nesupravegheat de mama sa şi a căzut în oala cu ciorbă. Băiețelul, din localitatea Pătrăuţi , de nici doi ani se afla în ambulanţă, în drum spre Bucureşti, atunci când a fost declarat mort.

Băieţelul se juca cu verişorul său de trei ani, în tip ce mama sa pregătea masa de prânz, gătind o ciorbă, pe plită. La un moment dat, femeia a luat oala de ciorbă de pe plită şi a aşezat-o pe pardoseală pentru scurt timp. Câteva secunde de neatenţie din partea mamei, timp în care copiii se jucau şi alergau în jurul oalei, au fost suficiente pentru ca un dezastru să se producă. Micuţul, în vârstă de un ani şi zece luni, s-a dezechilibrat şi a căzut în oala cu conţinut fierbinte.

Un echipaj al Ambulanţei a ajuns în curt timp la faţa locului pentru a-l prelua pe băieţel şi a-l transporta la spitalul judeţean. A fost diagnosticat cu arsuri pe 60% din suprafaţa corporală şi s-a deschis trimiterea lui la un spital din Bucureşti. Din păcate, decesul a fost constatat în ti8mp ce se afla în drum spre Capitală. Mama va fi anchetată de poliţişti sub infracţiunea de ucidere din culpă, iar oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care a căzut copilul în cratiţa cu ciorbă, fiind anunţaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, relatează obiectivdesuceava.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net