Copil dispărut de o săptămână la Iași

Ultima actualizare:

    Copilul de cinci ani nu a fost găsit deși a fost scotocit tot județul Iași
Copilul de cinci ani nu a fost găsit deși a fost scotocit tot județul Iași

Căutări zadarnice în județul Iași, acolo unde un băiețel de cinci ani a dispărut de acasă de șapte zile. Potrivit digi24.ro, zeci de polițiști, jandarmi și pompieri au scotocit toate cotloanele județului dar nu i-au dat de urmă micuțului. Pentru că au epuizat toate pistele, anchetatorii au început să-și îndrepte atenția și către părinți: mama minorului a fost testată astăzi cu detectorul de minciuni.

Alarma s-a dat în urmă cu șapte zile, atunci când părinții băiatului de cinci ani au sunat la 112 și au anunțat că fiul lor a dispărut. Băiatul plecase împreună cu frații lui la locuința unui vecin, dar, pentru că ar fi fost obraznic, a fost alungat. A plecat spre casă, dar nu a mai ajuns. De atunci, au fost căutări în fiecare zi.

„M-au dus la detectorul de minciuni să spun dacă l-am omorât eu, da sau nu, și le-am spus că eu l-am făcut, eu să iau viața copilului, zic nu l-am omorât eu, nu i-am făcut nimic, nu l-am bătut”, povestește Petronela Nacu pentru digi24.ro, mama băiatului dispărut.

Autorităţile continuă căutările și în zilele următoare, iar în paralel fac audieri pentru a încerca să reconstituie traseul pe care l-a parcurs băiatul în ziua dispariției.  

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net