Copil mort după ce a fost tratat de mamă cu leacuri băbeşti

Ultima actualizare:

    Andreea Hoştină  plânge cu  lacrimi amare
Andreea Hoştină plânge cu lacrimi amare

Un copil de numai patru luni a murit după ce a fost tratat de răceală cu leacuri băbeşti. Mama de 21 de ani i-a aplicat pe piept sare fierbinte şi a chemat ambulanţa doar în ultima clipă, informează adevarul.ro.

Joi, Andreea Hoştină (21 de ani) din localitatea Dracşani, judeţul Botoşani, a sunat la 112, anunţând că bebeluşul ei de numai patru luni se simte foarte rău. Ajunşi la faţa locului, medicii de pe ambulanţă au găsit copilul în stop cardio respirator. După 45 de minute de manevre de resuscitare, copilul a fost declarat decedat.

În urma verificărilor făcute de medici s-a constatat că în zona pieptului copilul avea inclusiv o arsură de gradul 2, veche de aproximativ 3 zile. Explicaţiile mamei au fost însă de-a dreptul halucinante. Aceasta a precizat că a încercat să-şi trateze copilul de răceală cu sare încălzită aplicată direct pe pieptul copilului. Practic, tânăra spune că a văzut pe internet acest remediu, recomandat ca fiind eficient şi din „moşi-strămoşi”. „O dată i-am pus sare. Na, leacuri. Am citit pe net. Probabil era el mai sensibil”, a precizat mama. Pentru a-i trata arsura, femeia a pus şi apă oxigenată sau albastru de metil, remedii învăţate tot de pe internet. Femeia spune că nu şi-a dus copilul la doctor fiindcă nu părea aşa de grav. Cazul este anchetat acum de poliţişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net