Un copil de 15 ani, mușcat de doi câini agresivi. A ajuns la spital cu urechea sfâșiată

Ultima actualizare:

    Stăpânul şi-a luat animalele  şi a fugit înainte să apară poliţiştii
Stăpânul şi-a luat animalele şi a fugit înainte să apară poliţiştii

Episod sângeros! Un puşti în vârstă de 15 ani din Oradea a ajuns la spital cu urechea sfâşiată, după ce a fost atacat, săptămâna trecută, de doi rottweileri. Copilul a fost salvat de trei tineri, care au sărit să alunge câinii. Stăpânul acestora a fugit cu patrupedele înainte de sosirea poliţiştilor.

Un băiat din Oradea îşi plimba căţelul, un bichon, împreună cu sora lui mai mare, pe o pistă de biciclete de lângă un cartier rezidenţial privat situat la marginea oraşului. “Am văzut un domn într-o maşină, pe câmpul de lângă pistă. Stătea şi citea. Cei doi rottweileri erau pe lângă maşină. Când ne-au văzut, au sărit pe fratele meu mai mic. El a luat bichonul în braţe, de teamă să nu-l sfâşie”, povesteşte sora copilului de 15 ani pentru adevarul.ro. Scena a fost observată de trei tineri care treceau prin zonă cu maşina. Aceştia au oprit imediat şi le-au sărit în ajutor. “Stăpânul câinilor a început să strige, ne întreba ce căutăm acolo. Eu am sunat la 112, fratele meu era plin de sânge”, relatează tânăra.   

Aceiași rottweileri atacaseră și o fetiţă

Bărbatul şi-a urcat câinii în maşină şi a plecat, dar martorii au reuşit să-i facă fotografii, pe care le-au predat poliţiştilor, ajunşi în câteva minute. “Agenţii îl ştiau. În luna mai, exact în acelaşi loc, câinii lui au atacat o fetiţă care plimba tot un bichon. Pe căţel l-au omorât, iar ea a fost destul de rău muşcată, dar s-a împăcat cu el, aşa că n-a mai fost cercetat”, povesteşte sora băiatului. 

În urma acestui nou atac, tânăra şi fratele ei au ajuns la spital, iar bichonul - la veterinar. Tânăra a scăpat cu câteva zgârieturi, însă fratele ei mai mic avea răni pe piept, pe spate şi pe braţe, iar urechea i-a fost sfâşiată, astfel că medicii au fost nevoiţi să-i aplice suturi.  

Proprietarul câinilor, Ionel Dascăl (56 de ani), un controversat om de afaceri orădean, încarcerat în trecut pentru fraudă fiscală şi înşelăciune, e cercetat pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.   

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net