Copil ucis de câini în Parcul Tei din Capitală. Fratele mai mare, muşcat şi el, şi-a anunţat bunica

Ultima actualizare:

UPDATE. Tatăl copilului de patru ani a ajuns la faţa locului. Devastat de durere, acesta a declarat că a aflat de moartea fiului său de la televizor. Întrebat de jurnalişti de circumstanţele în care a avut loc tragedia, acesta, bulversat de durere, a spus că cel mai probabil copiii se jucau nesupravegheaţi şi au ajuns să se joace pe terenul unde erau câinii.

Totodată, la locul tragediei a venit şi preşedintele ASPA, Răzvan Băncescu, care a spus că o parte dintre câinii de la faţa locului au fost luaţi de autorităţi, cei mai probabil aceştia urmând să fie eutanasiaţi.

Autorităţile continuă ancheta pentru a vedea de unde erau câinii, dacă erau maidanezi sau aparţineau cuiva.

UPDATE. Tragedia a avut loc pe un teren privat care era închis, copiii sărind cel mai probabil gardul pentru a intra acolo, susţine directoarea Centrului Teritorial Veterinar din cadrul Primăriei Sectorului 2, Cecilia Nicolicescu. "Este vorba de un teren al societăţii Laguna Tei, teren de proprietate privată, unde copiii nu aveau cum să intre decât sărind gardul. Acolo se află mai mulţi câini, printre ei fiind şi maidanezi. Paznicii de acolo au spus că nu au văzut niciun copil intrând pe poartă, motiv pentru care înţelegem că micuţii au sărit gardul. Din incinta proprietăţii, câinii nu au cum să iasă", a declarat Cecilia Nicolicescu pentru adevarul.ro.

UPDATE. Bunica a alertat poliţia la ora 12.30.

Micuţul a fost sfâşiat, luni la amiază, de o haită de câini vagabonzi din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei. Bunica micuţilor a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de 6 şi, respectiv, 4 ani, potrivit Mediafax.

Conform declaraţiilor femeii, la un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea şi au dispărut. În timp ce îi căuta, nepotul de 6 ani s-a întors cu o rană la picior şi a povestit că el şi fratele său au fost atacaţi de câini. Băiatul a spus că fratele lui a fost prins de câini.

Femeia a anunţat Poliţia, copilul de 4 ani fiind găsit mort într-un tufiş. Zona în care a fost găsit copilul este securizată, pentru ca anchetatorii să poată face cercetarea la faţa locului.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net