Copilotul din Apuseni nu are încă voie să îşi mişte picioarele: «Şi-a mai revenit, dar...»

Ultima actualizare:

    Copilotul ar putea fi externat mâine
Copilotul ar putea fi externat mâine

Audierile nu s-au încheiat în cazul accidentului din Apuseni, în urma căruia Adrian Iovan şi Aura Ion şi-au pierdut viaţa. Tatăl lui Răzvan Petrescu, copilotul din avionul prăbuşit, se aşteaptă ca şi fiul său să fie rechemat de către procurori, deşi tânărul a dat deja declaraţii.

"Se fac audieri pentru că s-a transferat dosarul la Parchetul Militar. Acum, să vedem, s-ar putea să îl cheme şi pe Răzvan. El a dat o declaraţie procurorului de la Alba, dar văd că ăştia vor şi ei să ia declaraţii. Acum nu ştiu ce vor să afle. Şcoala Superioară de Aviaţie este proprietarul avionului şi iau declaraţii de la toţi cei care sunt implicaţi... mai mult sau mai puţin. În acest caz se anchetează atât cei care au contribuit la misiunea de salvare, cât şi cei de care ţine misiunea în sine. Răzvan ştie cel mai bine ce se întâmplă în cabină. Răzvan nu are nicio vină. El a făcut ce i-a spus comandantul", a declarat Dan Petrescu pentru ziarulring.ro.

Starea de sănătate a copilotului s-a ameliorat, însă medicii nu îi permit încă să mişte picioarele.

"E la o clinică de recuperare. Şi-a mai revenit, dar încă nu i-au dat voie să facă mişcări din picioare, ci doar din bazin. Sper că se va vindeca total. A făcut tot timpul mişcare pentru a nu i se atrofia muşchii picioarelor", a declarat tatăl lui Răzvan.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net