Copilotul Răzvan Petrescu: «Vreau să mă întorc la locul accidentului»

Ultima actualizare:

    Răzvan  Petrescu  speră să se  refacă într-o lună (foto: mediafax)
Răzvan Petrescu speră să se refacă într-o lună (foto: mediafax)

Copilotul Răzvan Petrescu (23 de ani), rănit în accidentul aviatic produs în Apuseni, în 20 ianuarie, a făcut, ieri, primele declaraţii. Tânărul a spus că se simte bine, după trei operaţii şi patru săptămâni de spitalizare: "Starea mea s-a îmbunătăţit considerabil".

Rememorând ziua în care s-a produs tragedia, Răzvan a spus că "momentul încă e cald, îmi amintesc ce s-a întâmplat şi înainte şi după impact. După impact am avut un moment de inconştienţă. M-am trezit în lateral-stânga faţă în aeronavă, pe jos".

Răzvan Petrescu a mai spus că pentru el va urma o perioadă de refacere de o lună-două, acasă, şi apoi o perioadă de recuperare.

Copilotul a mai precizat că i-ar plăcea ca, după ce starea de sănătate îi va permite, să-i viziteze pe moţii salvatori şi să vadă "şi din picioare" locul accidentului. Răzvan a mărturisit că vrea să revină la starea sa iniţială de sănătate şi apoi să se urce din nou la manşa avionului. Astăzi, copilotul va fi externat şi va fi transportat cu o ambulanţă până acasă, la Râmnicu Vâlcea.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net