Copilul de 7 ani, dispărut sâmbătă în jud. Arad, de negăsit. Forțe impresionante participă la acţiune

Ultima actualizare:
Băiețelul este căutat de două zile
Băiețelul este căutat de două zile

Sute de persoane sunt pe urmele băiețelului de 7 ani dispărut sâmbătă din satul arădean Vânători. Din nefericire, în ciuda faptului că autoritățile ajutate de voluntari au periat zona pe o rază de 30 de kilometri, copilul nu a fost găsit.

Desfășurare impresionantă de forțe pentru găsirea lui Sebastian Ionel Corbei, copilul care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Azi dimineață s-au reluat căutările cu 47 de poliţişti dotaţi cu 18 autospeciale şi câini de urmă, 19 jandarmi cu patru autospeciale şi un câine de urmă, 28 de pompieri cu şapte autospeciale şi opt cange, şapte poliţişti de frontieră cu autospeciale cu camere de termoviziune. De asemenea, forţelor de ordine li s-au alăturat peste 100 de voluntari din zonă, care folosesc maşini de teren şi ATV-uri.

Căutat cu autospeciala cu termoviziune 

Copilul este căutat cu autospeciala cu termoviziune
Copilul este căutat cu autospeciala cu termoviziune

Sâmbătă seară, mama copilului a sunat la 112 și a spus că băiețelul a plecat dimineață să se joace şi nu s-a mai întors acasă, scrie adevarul.ro. În căutarea celui mic au plecat iniţial cei de la Garda nr.2 de intervenţie Chişinău Criş, un echipaj SMURD, un echipaj de poliţie, unul de la ISU şi câţiva voluntari. Aceştia au început căutările în zona satului Vânători (comuna Mişca). În scurt timp, numărul celor care participă la căutare a crescut. Pe lângă cei de la ISU, la faţa locului au ajuns şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, zece poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Chisineu-Criş, cinci jandarmi, autospeciala cu termoviziune a Poliţiei de Frontieră, precum şi 40 de voluntari din localitatea Vărşand. 


    Băiețelul este căutat de două zileFoto: adevarul.ro
Băiețelul este căutat de două zileFoto: adevarul.ro

Căutările au încetat în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar au fost reluate imediat duminică dimineață, când s-au alăturat autorităţilor şi cei de la Rescue 4x4 care intervin cu maşini de teren. “În cursul nopţii, echipa Rescue 4x4 s-a alăturat autorităţilor, cu cinci echipaje, pentru a asista la căutări în zonele greu accesibile. Din păcate, căutările din timpul nopţii nu au avut succes, iar undeva spre orele 2.00 au fost sistate până dimineaţa la ora 7.00 când colegii din Comunitatea Rescue 4x4 au reluat, alături de autorităţi, căutările”, au transmis cei de la Rescue 4x4. 

Citește și: 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net