Copilul de 8 ani dispărut la Pecineaga, căutat cu năvodul pescăresc în bazinele de dejecții!

Ultima actualizare:

    Băiețelul a fost dat dispărut sâmbătăFoto: Politia Română
Băiețelul a fost dat dispărut sâmbătăFoto: Politia Română

Iulian Alexandru Biţică este dispărut de sâmbătă după-amiază (2 noiembrie). Băiețelul din localitatea constănțeană Pecineaga este căutat cu năvodul pescăresc în bazinele cu dejecții ale unui complex de porci. Garda de Coastă pariticipă la căutări cu un sunoar performant.

Iulia Alexandru Bițică este căutat de patru zile. După ce au golit două bazine cu dejecții, salvatorii nu au găsit nimic până acum. Pompierii au golit cu motopompe, însă misiunea autorităților a fost îngreunată și de faptul că apa este foarte densă. Miercuri (6 noiembrie), salvatorii vor apela la bărci pentru căutarea băiețelului dispărut. În funcție de rezultat, autoritățile vor decide dacă se va trece și la golirea celui de-al treilea bazin.

Iulian Alexandru Bițică a fost văzut în apropierea unui bazin de dejecții

Polițiștii au analizat camerele de supraveghere care confirmă că băiatul s-a apropiat periculos de mult de un bazin de colectare a dejecțiilor. La operațiunea de căutare s-au implicat și mai mulți scafandri voluntari, potrivit observator.tv

Iulian Alexandru Biţică este slab, are un un metru treizeci înălţime, faţa ovală şi ochi căprui. Persoanele care îl văd trebuie sunt rugate să alerteze imediat poliţia.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net