Copilul dispărut din Focșani a fost răpit de un pedofil. Infractorul a fost reţinut

Ultima actualizare:

    Copilul care a dispărut miercuri, 21 august, din zona Piața Unirii din Focșani, şi găsit după două ore a fost luat de un individ cunoscut ca pedofil în judeţul GalaţiFOTO: adevarul.ro
Copilul care a dispărut miercuri, 21 august, din zona Piața Unirii din Focșani, şi găsit după două ore a fost luat de un individ cunoscut ca pedofil în judeţul GalaţiFOTO: adevarul.ro

Copilul în vârstă de 9 ani dispărut miercuri, 21 august, dintr-un parc din Focșani, a fost găsit după aproape două ore de la dispariţie. Poliţia spune că îl va cerceta pe individ pentru agresiune sexuală.

Copilul care a dispărut miercuri, 21 august, din zona Piața Unirii din Focșani, şi găsit după două ore a fost luat de un individ cunoscut ca pedofil în judeţul Galaţi, scrie adevarul.ro.

Bărbatul de 49 de ani a fost reţinut azi noapte şi în cursul zilei de joi (22 august) ar putea fi arestat. Bărbatul ar mai avea antecedente, scrie adevarul.ro.

”În continuarea cercetărilor în cazul minorului în vârstă de 9 ani care a fost dat dispărut în cursul zilei de ieri, aseară (21 august), în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani l-au identificat şi ulterior l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul cu care băiatul a plecat pentru aproximativ o oră şi jumătate. În cursul zilei de astăzi (22 august), bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din judeţul Galaţi, urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă. În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea, care iniţial au spus că micuţul nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Copilul dispărut în Focșani a fost la Medicină legală

Şi Protecţia Copilului a fost sesizată despre această situaţie. "Aseară, în jurul orei 22.00, am fost solicitaţi pentru a desemna un psiholog pentru audieri. Acestea au durat până târziu în noapte. Minorul a fost şi la Serviciul de Medicină Legală, să se constatate dacă a fost victima unei agresiuni sexuale. Încă nu ne-a parvenit rezultatul. Părinţii l-au însoţit pe copil permanent", ne-a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea, citată de adevarul.ro.

Se pare că pe hăinuţele micuţului s-au găsit urme de lichid seminal. Individul care a fost reţinut în acest caz are antecedente. El a fost condamnat în trecut pentru viol cu minori, dar a fost eliberat în anul 2017, în baza Legii recursului compensatoriu.

Citește și

Pedofil prins în timp ce voia să molesteze sexual un copil de 8 ani. Tocmai ieșise din pușcărie

Pedofilul de la Galaţi care a abuzat doi copii a fost arestat. Este violator în serie

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net