Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni ies din carantină sâmbătă seara

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Prefectura Ilfov a anunțat ridicarea carantinei pentru Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni începând de sâmbătă, de la ora 22.00. Alte două localităţi din Ilfov, Bragadiru şi Chiajna, au ieșit din carantină începând de vineri, ora 22:00.

Ce restricții rămân în vigoare

Potrivit unei hotărâri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, de la momentul ridicării carantinei este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor. 

Totodată, activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi, mai informează Grupul de Comunicare Strategică.

Hotărârea CJSU mai prevede interzicerea activităţii cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, precum şi a organizării şi desfăşurării activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte. Alte două localităţi din Ilfov, Bragadiru şi Chiajna, au ieșit din carantină începând de vineri, ora 22:00.

Județul Ilfov conduce în continuare la capitolul cea mai mare rată de infectare cu coronavirus din țară. Cel mai recent raport al Grupului de Comunicare Strategică arată că, sâmbătă, județul Ilfov are o rată de infectare de 4,14 la mia de locuitori, în creștere față de ziua de vineri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net