Georgică Cornu are probleme serioase cu legea. Ieri a fost săltat de mascaţi pentru a treia oară, din vila de lux de lângă Timişoara. Liniştea sa a durat doar 53 de zile.


Ani de zile i-a mers bine, a făcut bani frumoşi din contractele cu statul, dar acum a venit timpul să dea socoteală. Se pare că sutele de milioane de euro pe care le-a câştigat din construcţia de drumuri nu au fost tocmai ”curate”. Ba, dimpotrivă! Ca să fenteze bugetul de stat, Georgică Cornu (59 de ani), supranumit ”Regele Asfaltului”, a înregistrat în contabilitate mai multe facturi fiscale emise în baza unor operaţiuni comerciale fictive. De data asta, surse judiciare vorbesc despre un prejudiciu de 12 milioane de euro.

marina_8965332456.jpg

cornu, marina, almasan, lege, saltat, casa
Marina Almăşan

Ca să se lămurească, anchetatorii au intrat, ieri dimineaţă, peste iubitul Marinei Almăşan. Când a văzut mascaţii la uşă, Georgică s-a închinat. Este a treia oară când este luat pe sus şi dus la audieri. Click!a aflat că odată cu el, au fost săltaţi Lucian Caraiman, asociatul său, dar şi Gheorghe Bărbuleţ, şoferul pe care-l are de zece ani. Şi în martie omul de afaceri a avut parte de acelaşi tratament. Atunci, a fost reţinut de procurori, pentru un prejudiciu de 60 de milioane de euro, iar judecătorii au emis mandat de arestare la domiciliu. Pe 21 martie a scăpat. Arestul a fost schimbat cu măsura controlului judiciar şi aşa Georgică a putut pleca de acasă de Paşte, la casa părintească de la ţară, unde a petrecut sărbătorile împreună cu Marina Almăşan. Acum, după 53 de zile de linişte, omul de afaceri o ia din nou de la capăt.

În urma audierilor desfăşurate la DIICOT Mehedinţi, în cursul serii omul de afaceri Georgică Cornu a fost reţinut pentru 24 de ore în dosarul în care este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, spălare de bani şi delapidare.

 

casa-8563259.jpg

cornu, marina, almasan, lege, saltat, casa
Casa iubitului Marinei Almăşan a fost răscolită pentru a treia oară de oamenii legii
 
 
Loading...