Coronavirus 2020. Nu poţi să călătoreşti? Vizitează lumea de acasă!

Ultima actualizare:

    Urganizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO) a decis să ofere acces liber la biblioteca digitală în întreaga lumeFoto: adevarul.ro
Urganizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO) a decis să ofere acces liber la biblioteca digitală în întreaga lumeFoto: adevarul.ro

Vă place să călătoriţi, dar pandemia de coronavirus vă împiedică? Urganizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO) a decis să ofere acces liber la biblioteca digitală în întreaga lume. Vizitează lumea de acasă!

În plină pandemie de coronavirus, oamenii de pe întreaga planetă sunt sfătuiţi să stea în case. Unii se plictisesc, alţii au găsit tot felul de soluţii. UNESCO ne-a făcut tuturor un dar minunat.

Oricine poate vedea pe biblioteca digitală mondială a UNESCO hărți, texte, fotografii, înregistrări și filme din toate timpurile și explicații în șapte limbi despre bijuteriile și relicvele culturale aflate în toate bibliotecile de pe planetă.

Aceasta poate fi accesată pe site-ul oficial.

Poţi afla aproape orice despre popoarele lumii, istoria acestora, lucrări de artă, fotografii, informaţii preţioase. În felul acesta, puteţi călători în timp, de acasă.

„Știm că mulți dintre voi sunteți acasă și pereții se închid. Așadar… cunoașteți Biblioteca Digitală Mondială: acces gratuit la mii de cărți, documente și fotografii din toate țările și culturile”, se arată în mesajul UNESCO pe Tweeter.

Materialele bibliotecii digitale sunt disponibile în șapte limbi pentru elevii din întreaga lume. Persoanele fizice și instituțiile de învățământ pot accesa materialele online indiferent de locație.UNESCO a făcut public resursa pentru a încuraja continuitatea educațională pentru cei izolați acasă.UNESCO colaborează cu ministerele educației din mai multe țări pentru a oferi sfaturi și platforme pentru a sprijini elevii acasă. UNESCO își mobilizează, de asemenea, miniștrii educației pentru a face față crizei coronavirusului nou prin campanii educaționale eficiente pentru sensibilizarea publicului.Citeşte şi:

Coronavirus România. Te plictisești în casă? Cele mai bune cărți care ar trebui citite

Uite cum poţi merge în Piatra Craiului fără să urci pe munte!

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net