Coronavirus România. Polițistul de la frontieră infectat cu COVID- 19 a umblat prin cluburi în weekend

Ultima actualizare:

Unul dintre pacienţii din judeţul Iaşi care a fost diagnosticat cu Covid-19 este un poliţist de frontieră.

Înainte de a afla că e bolnav, weekendul trecut, bărbatul ar fi mers în mai multe cluburi. Informaţia a fost publicată de cotidianul „Ziarul de Iaşi”, care citează mai mulţi martori oculari. Potrivit sursei citate, poliţistul de frontieră ar fi mers în cluburile Time Out şi Fratelli, dar şi la sala de sport Vivertine.

Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), a precizat că o anchetă epidemiologică este în curs de desfăşurare, fără a confirma sau infirma informaţia. Cătălin Leahu, patronul clubului Fratelli, a confirmat pentru „Adevărul” că poliţistul de frontieră ar fi ajuns la local în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 3.30 – 4.00, însă nu a fost lăsat să intre.

Poliţistul de frontieră a fost diagnosticat cu Covid-19 miercuri, 11 martie, la orele prânzului. Spre seară, el a fost preluat de o izoletă şi dus la Spitalul de Boli Infecţioase, informează adevarul.ro. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net