Situaţia din judeţul Suceava este din ce în ce mai gravă. Marţi seară, 24 martie, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a fost diagnisticat cu coronavirus. Ultimii trei decedaţi sunt din aceast judeţ.


Preşedintele CJ Suceava, Gheoghe Flutur, a fost diagnosticat cu coronavirus, marţi seara, 24 martie.

Gheoghe Flutur, a fost diagnosticat cu coronavirus

“Mă simt bine. Nu am simptome. Mai sunt şi alţi colegi care au fost diagnosticaţi pozitiv, nu numai eu”, a declarat fostul ministru al agriculturii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheoghe Flutur a fost diagnosticat cu coronavirus. fiind internat marţi seară în spital. El spune că se simte bine, nu are simptome, că a fost infectat deşi şi-a luat toate măsurile de precauţie şi că din câte ştie, au fost diagnosticaţi pozitiv şi alţi colegi.

„Mă simt bine, sunt internat de aseară (24 martie) de la ora 22.00 pentru că rezultatele testelor au venit ieri seară. Eu mi-am făcut testele duminică. Din păcate, am ieşit pozitiv. Sunt în izolare la Spitalul Judeţean Suceava. Nu am simptome, dar trebuie să respect procedurile”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a precizat că a fost preluat de acasă de o ambulanţă SMURD, scrie news.ro.

Preşedintele CJ Suceava a precizat că a mai făcut un test cu o săptămână în urmă şi rezultatul a fost negativ. Flutur a afirmat că şi-a luat toate măsurile de precauţie de la declanşarea epidemiei.

Citeşte şi:

Oficial! De miercuri, persoanele peste 65 de ani au voie să se deplaseze numai între orele 11 și 13

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. 794 de persoane infectate, 12 decese, 79 de cazuri vindecate

 
 
Loading...