Chinezii spun că tratează coronavirusul cu doze mari de Vitamina C administrate intravenos

Ultima actualizare:

    Perfuziile cu Vitamina C s-au dovedit eficiente în tratarea coronavirsului în China
Perfuziile cu Vitamina C s-au dovedit eficiente în tratarea coronavirsului în China

Chinezii spun că au descoperit antidotul pentru coronavirus. Guvernul de la Shanghai a anunțat că mulți pacienți ar fi fost tratați cu doze mari de Vitamina C administrate intravenos. Acestea s-ar face în funcție de greutatea corporală a bolnavului.

Coronavirusul se tratează cu cantități mari de Vitamina C administrate în venă. Asta recomandă oficial guvernul de la Shanghai pentru COVID-19. Anunțul oficial a fost făcut săptămâna aceasta. Recomandările de dozare variază în funcție de severitatea bolii, de la 50 la 200 miligrame pe kilogram greutate corporală, pe zi.

Vitamina C în vene, de zece ori mai puternică

Aceste doze sunt de aproximativ 4.000 la 16.000 mg pentru un adult. Această metodă specifică de administrare este importantă, spune expertul în terapie intravenoasă, Atsuo Yanagisawa, deoarece efectul Vitaminei C în venă este de cel puțin zece ori mai puternic decât dacă este administrată oral. Dr. Yanagisawa este președintele Colegiului japonez de terapie intravenoasă din Tokyo. "Vitamina C intravenoasă este un antiviral sigur, eficient și cu spectru larg", a punctat acesta.

Totodată, Richard Z. Cheng, doctor chinez de origine americană, ar fi lucrat îndeaproape cu autoritățile medicale și guvernamentale din China și ar fi arătat prin trei studii clinice eficiența Vitaminei C în schema de tratament a bolnavilor de coronavirus.

El se află la Shanghai și îi încurajează pe colegii săi să pună în aplicare terapia cu Vitamina C, care să includă doze mari orale, precum și intravenoase.

Medicii din Shanghai: ”Vitamina C a dat rezultate bune”

"În după-amiaza zilei de 20 februarie 2020, alți patru pacienți cu o pneumonie coronvirală severă s-au recuperat din spitalul C10 West Ward, din Tongji. Ultimii opt pacienți au fost externați. Doza de Vitamina C a dat rezultate bune în aplicații clinice. Considerăm că pentru pacienții cu pneumonie neonatală severă și pacienții în stare clinică, tratamentul cu Vitamina C ar trebui să fie inițiat cât mai curând posibil după internare. Acesta are efect antioxidant, reduce răspunsurile inflamatorii și îmbunătățește funcția endotelială . Numeroase studii au arătat că doza de Vitamina C are foarte mult de-a face cu efectul tratamentului, este un bun antiviral, previne și tratează tratamentul leziunilor pulmonare acute și al detresei respiratorii acute", au transmis reprezentanții spitalului universitar Xi'an Jiaotong.

La nivel mondial, s-au înregistrat peste 93.000 de infectări, dintre care circa 51.000 s-au vindecat, iar 3.200 au murit.

În România, șase persoane s-au îmbolnăvit de de Coronavirus, 38 sunt în carantină și peste 11.300 se află, în prezent, izolate la domiciliu.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/coronavirus-romania-informatii-oficiale-5-martie-crescut-numarul-bolnavilor-si-cel-0

https://www.click.ro/news/national/6-cazuri-de-coronavirus-confirmate-romania-un-barbat-de-71-de-ani-fost-testat-pozitiv

https://www.click.ro/news/lume/leac-pentru-coronavirus-din-plasma-persoanelor-care-s-au-vindecat

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net