Coşmarul fetiţei lui Dan Condrea: "Mama nu o poate creşte singură!"

Ultima actualizare:

Drama în cazul fostului patronul al Hexi Pharma, Dan Condrea, continuă cu situația incredibilă din familie. Protecţia Copilului a finalizat recent ancheta socială şi a decis că fosta lui soţie, Laura Georgescu, nu poate avea grijă singură de fiica lor minoră, Magda.

Timp de o lună, inspectorii de la Protecția Copilului au audiat persoane din anturajul fetiței şi au verificat condiţiile în care trăieşte şi învaţă. Potrivit România TV, concluziile arată că minora nu ar trebui să rămână alături de mama ei biologică pentru că nu ar avea un mediu propice. Un judecător e însă cel care trebuie să decidă, printr-o ordonanţă preşedinţială, la cine ajunge copilul. Concluziile trase de cei de la Protecţia Copilului au fost înaintate către Tribunalul Bucureşti.


    Dan Condrea şi fosta lui iubită, Uliana Ochinciucfoto: arhiva personală
Dan Condrea şi fosta lui iubită, Uliana Ochinciucfoto: arhiva personală

Ancheta celor de la Protecţia Copilul a fost plină de incidente. Asistenţii au fost chemaţi la şcoală chiar la serbare, după ce Laura Georgescu ar fi provocat acolo un scandal pentru că nu a fost lăsată să ia copilul acasă. Probleme au fost şi acasă la Laura Georgescu. Ea a refuzat să deschidă uşa inspectorilor, iar aceştia au fost obligați să apeleze la sprijinul autorităților pentru a putea pătrunde în locuinţă.

Magda a fost filmată de mama sa biologică, Laura Georgescu, în timp ce povestea despre bătăi şi rele tratamente pe care le-ar fi suferit în casa lui Condrea şi a Ulianei Ochinciuc. "Mă certau, mă băteau că ziceau ca să am motiv să plâng. Mă băteau pe picioruşe şi în cap", spunea Magda.

În replică, văduva lui Condrea, Uliana Ochinciuc a negat toate aceste acuzaţii. "Eu în primul rând sunt medic, sunt împotriva violenţei, nu cred că disciplinarea se face prin forţă, tu ai putere, el nu. Nici pe departe nu e adevărat. N-am bătut copiii, nu i-am disciplinat prin forţă, prin violenţă, acelaşi lucru îl făcea şi soţul meu. Dan îşi iubea foarte mult copiii, avea grijă de ei, nu exista niciun weekend să nu mergem undeva. Fie loc de joacă, fie trotinetă, fie bicicletă. Am auzit şi eu acel interviu, l-am şi văzut. Nu a fost o surpriză pentru mine. Magda, de fiecare dată când venea de la mama ei, spunea că are o obsesie cu toate vânătăile, o interoghează, dacă o bat eu, tatăl. Am informaţii din interior că şi acum se întâmplă asta, non-stop îi repetă: «Nu-i aşa că tati şi Uliana te băteau?»”. 

Uliana Ochinciuc a explicat că nu îşi doreşte să ia copilul de lângă mama lui. "Vreau doar să mă asigur că fetiţa pe care am crescut-o şi căreia îi sunt mamă de la patru ani creşte într-un mediu frumos, sigur, în armonie şi va ajunge un adolescent şi apoi un adult sănătos”, a spus ea.

Uliana Ochinciuc a adăugat că a fost consiliată de un psiholog în relația cu Magda: „M-am trezit mama unui copil de patru ani şi nu știam cum să mă comport. Am apelat la serviciile unui psiholog care să mă înveţe ce să fac ca să nu greşesc. Ulterior, a mers şi Magda la psiholog. E un copil foarte sensibil şi am vrut să mă asigur că se integrează, că mă priveşte ca pe o mamă. Mi-a demonstrat că mă acceptă când mi-a cerut voie să îmi spună mami”, a completat văduva lui Condrea.

Dan Condrea avea custodia fetiţei din mariajul cu Laura Georgescu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net