Pronostic nemilos pentru Miron Cozma şi televiziunea lui. Ce spun colegii de breaslă

Ultima actualizare:
Luis Lazarus a înfiinţat “Zeus TV”
Luis Lazarus a înfiinţat “Zeus TV”

La intrare în Popeşti Leordeni, lângă o benzinărie, din vila ridicată pe trei etaje se aude deja vocea poporului, momentan doar pe Internet. Miron Cozma (60 de ani) vrea ca televiziunea sa, ”Vătafu TV”, să bată OTV. Patronii unor televiziuni mici au vorbit, pentru Click!, despre postul lui Cozma.

Vestea că ”Luceafărul Huilei” şi-a înfiinţat ”Vătafu TV” i-a luat prin surprindere pe alţi doi patroni de televiziune. Contactat de Click!, Radu Moraru (44 de ani), şeful postului Naşul TV, cel care a condus, în perioada 2001-2010, şi postul B1 TV, nu e încrezător în afacerea lui Miron Cozma.

Radu Moraru, şeful “Naşu TV”
Radu Moraru, şeful “Naşu TV”

”Nu-i dau viaţă lungă acestui post TV. O televiziune are nevoie de timp, trebuie să câştige încredere. Televiziunea online are nevoie cam cinci ani ca să ajungă la acelaşi nivel cu posturile prin cablu.  Este nevoie de sponsori, dar e greu să-i prinzi, poate doar pe prietenie. Probabil o să fie televiziunea poporului, dar să vedem întâi ce pot, ce vor face, cu ce vin nou. Cine munceşte pentru acest post trebuie să şi trăiască, iar ca să trăieşti trebuie să produci, ca să produci trebuie să fii bun”, declarat Radu Moraru penru Click!.

Şi Luis Lazarus (48 de ani), patronul Zeus TV, este sceptic: ”Îi dau puţine şanse lui Miron Cozma. O televiziune online este greu de finanţat. Este greu să câştigi bani din publicitate. O televiziune mică are nevoie de cel puţin 50.000 -100.000 de euro pe lună, pentru a supravieţui. Acum este sponsorizat de omul de afaceri Nicolae Vătafu, dar nu se ştie pentru cât timp. În plus, cred că Miron Cozma n-o să reziste, căci nu are experienţă în televiziune. Dacă ar vrea să fie transmis prin cablu este foarte dificil. O ştiu din experienţă. Trebuie să iei licenţă, să închei contracte de transmisie prin cablu şi încă multe altele”.


    Luis Lazarus a înfiinţat “Zeus TV”
Luis Lazarus a înfiinţat “Zeus TV”

Dar Miron Cozma nu se dă bătut. „Muncesc gratis, de dimineaţa până seara, împreună cu asociaţii mei. Am venit cu pământul, să înţeleagă lumea că noi nu stăm cu chirie, am ridicat sediul din munca noastră de o viaţă. Vom face emisiuni religioase, teatru tv, o să avem folclor chiar aici în curte, unde avem păsări, pomi fructiferi, un izvor rece. O să fim mai buni ca OTV, o să fim televiziunea poporului. Oricine doreşte poate veni să-şi exprime liber părerea.  Cine are probleme să vină cu documentele, dezbatem teme, facem anchete. Vom emite prima oară în eter în Moldova şi de acolo vom ajunge pe cablu în România. Noi suntem sponsorii noştri, dar vor veni şi parteneri alături de noi”, ne-a declarat Miron Cozma.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net