Cozmin Gușă, despre trădarea din politică și amor, în emisiunea lui Rifai: "Detestam baronii plini de lux"

Ultima actualizare:

    Cozmin Gușă a vorbit despree trădare, politică și amor Sursă foto: Kanal D
Cozmin Gușă a vorbit despree trădare, politică și amor Sursă foto: Kanal D

Cozmin Gușă a fost invitatul Denisei Rifai marți seară, 13 aprilie. Fostul politician a răspuns întrebărilor privind activitatea sa profesională și a elucidat o serie de zvonuri despre viața sa personală. Iată ce a răspuns Cozmin Gușă atunci când a fost chestionat despre o idilă avută cu Laura Andreșan.

Consultantul politic, Cozmin Gușă are vârsta de 50 de ani și în prezent se află la cel de-al doilea mandat de Președinte al Federeației Române de Judo. Mai mult decât atât este membru, fără funcție, în PSD și coacționar la postul de televiziune Realitatea Plus. Invitat în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai acesta a vorbit despre cariera sa politică tumultoasă, despre averea deținută, dar și despre speculațiile privind o aventură pe care ar fi avut-o cu Laura Andreșan în urmă cu mulți ani. 

La doar șase luni după ce a demisionat din PSD, pe 15 ianuarie 2004, Cozmin Gușă a bătut palma cu cel mai temut adversat al lui Adrian Năstase, fostul președinte Traian Băsescu. A devenit șeful de campanie a lui Băsescu la alegerile prezidențiale și se spune că informațiile pe care le-a furnizat au cântărit greu în victoria obținută de Traian Băsescu. Întrebat dacă a migrat de la PSD pentru a se răzbuna pe Adrian Năatase, Cozmin Gușă a oferit un răspuns complex. 

Cozmin Gușă, despre trădare și alegerile din 2004

"Partial dar eficient, dupa cum se vede... cinic spus! Ar fi trebuit mai putin sa ma razbun, da astea a fost! Mai ales vazand alternativa, adica vazand mandatele lui Basescu, care au fost execrabile! Eu cand m-am dus in PSD, m-am dus pentru un proiect de reformare, eu nu m-am dus pentru ca sa se baronizeze partidul, nu m-am dus pentru ca oameni ca Mitrea, Hrebenciuc sau Dan Ioan Popescu sa poata sa-l manevreze asa cum l-au manevrat pe Adrian Nastase si o parte de timp a mers acest proiect, vreo doi ani de zile, apoi s-a blocat, iar eu mi-am continuat intr-un partid de stanga evolutia impotriva a ceea ce eu detestam in politica acestor baroni plini de bani, plini de lux, si dintr-un partid de stanga!

Am gasit altii acolo la PD, care era tot un partid de stanga, dar a fost si un fel al meu de a supravietui si de a ma razbuna pe Adrian Nastase pentru ca in toamna lui 2003, dupa ce am plecat mi s-au facut multe sicane, poate nu de catre el direct, dar de catre oameni de langa el si asta pe mine m-a intrigat, iar eu eram a supravietuire, mi se nascuse al doilea copil, Daria si toata ma fugarea si ma bastona prin Romania si atunci mi-am dat seama ca inclusiv eu sunt pus in pericol de acest gen de atitudine din partea lui Nastase daca ar fi presedinte. L-am luat pe Traienel in brate si am parcurs un an de mana, tot anul 2004 cu gandul meu de la inceputul anului ca el sa fie candidat la presedentie si nu Stolojan!", a mărturisit Cozmin Gușă. 

Cozmin Gușă, despre Laura Andreșan: "A acționat manipulată de serviciile secrete"

Chestionat despre viața sa personală, Cozmin Gușă a fost pus în fața unei întrebări delicate. În urmă cu foarte mulți ani, se zvonea că acesta ar fi avut o legătură amoroasă cu Laura Andreșan, care la vremea respectivă juca în filme destinate adulților. Cozmin Gușă neagă și susține că gestul Laurei de a scrie o carte despre cei cu care a avut interacțiuni intime a fost unul necugetat. 

"Nu! Dar n-are valoare nici ce spun eu, nici ce spune ea, probabil, avand in vedere palmaresul pe care il are Laura! Toate lucrurile pe care le-a facut Laura, le-a facut dupa ce eu n-am mai fost la Jurnalul National si la compania Intact, eram deja in politica! Poate sefii ei de atunci, de la Jurnalul, poate sefii ei de la Monitorul de Bucuresti, care aveau faima ca organizeaza asa ceva au pus-o sa faca! Pentru ca a fost o operatiune! Ea a scris o carte cu vreo 40 de nume de celebritati din toate domeniile! A scris o carte in care descrie nu doar actele sexuale, dimensiuni, detalii intime, fel de fel de lucruri! E limpede ca ea a actionat in orb probabil, manipulata de niste servicii secrete", a afirmat Cozmin. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net