Craiova: Procuror cercetat pentru divulgare de informaţii secrete

Ultima actualizare:

Cerăceanu este acuzat de procurorii anticorupţie de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată.

Potrivit rechizitoriului, în 29 şi 30 ianuarie, procurorul Cerăceanu "a folosit în mod direct, informaţii deţinute de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova într-un dosar penal aflat în instrumentarea altui procuror, informaţii despre care a avut cunoștință în mod legal, în cadrul activităţii de serviciu, încunoştinţând persoana învinuită în acel dosar că îi sunt interceptate convorbirile telefonice şi că se va dispune faţă de ea măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore".

Procurorii DNA susţin că magistratul a transmis respectivele informaţii persoanei cercetate, în scopul obţinerii de avantaje nepatrimoniale.

Dosarul va fi judecat de Curtea de Apel Craiova. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât joi suspendarea din funcţie a lui Dragoş Cristian Cerăceanu, începând cu 6 iunie, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale împotriva sa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net