Creditul bancar l-a făcut să-şi împuşte soţia

Ultima actualizare:

    Virgil Stroie a fost arestat pentru 29 de zile
Virgil Stroie a fost arestat pentru 29 de zile

Ipoteză şocantă în cazul de la Techirghiol, unde un fost poliţist şi-a împuşcat soţia. Bărbatul voia banii soţiei. Ei făcuseră un credit de 35 de mii de euro, iar contractul includea şi o poliţă de asigurare de viaţă, iar dacă femeia murea, soţul ei nu mai trebuia să achite creditul.

Femeia din Techirghiol împuşcată în cap de către soţul său, fost angajat al MAI, contractase un credit de 35.000 de euro, în urmă cu doi ani, şi avea o poliţă de asigurare de viaţă, aceasta fiind una dintre ipotezele anchetatorilor privind motivele care l-au determinat pe bărbat să-şi împuşte soţia, informează România TV.

Potrivit procurorilor constănţeni, Gheorghe Virgil Stroie a menţionat, în timpul audierilor, că în anul 2009 ar fi încheiat un contract de credit pe numele soţiei sale, luând împrumut 35.000 de euro. Poliţia nu a reuşit să stea de vorbă cu femeia pentru că aceasta se află în stare gravă la spitalul din Constanţa.

Fost angajat al MAI, Virgil Stroie şi-a împuşcat soţia în cap în noaptea de miercuri spre joi. Joi seara, acesta a fost arestat preventiv de către magistraţii Tribunalului Constanţa.

Aurelia Stroie e în continuare în stare  foarte gravă

simeon stalpnicul png

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii constănţeni, în seara de 28 martie, în jurul orei 23.40, Virgil Stroie, de 64 de ani, din Constanţa, a împuşcat-o pe soţia sa, aflată pe patul din casa nou construită a familiei, din oraşul Techirghiol, trăgând două focuri de armă de la mică distanţă cu un pistol cu glonţ marca TT, de calibru 7,62x25 milimetri, deţinut legal.

Unul dintre gloanţe a lovit-o pe femeie în faţă, provocându-i o plagă împuşcată, proiectilul ieşind prin ceafă. Iniţial, bărbatul le-a declarat anchetatorilor că şi-a împuşcat accidental soţia, ulterior recunoscând că a tras cu intenţie în femeie, fără să poată spune însă de ce.

Virgil Stroie este un fost angajat al MAI, ca medic veterinar, fiind pensionat în urmă cu mai mulţi ani. El deţinea permis de port-armă şi cumpărase pistolul de numai o lună, motivând că se teme de hoţi. În momentul în care şi-a împuşcat soţia, Stroie era băut, testele făcute ulterior de poliţişti indicând o alcoolemie de 0,43 la mie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net