Crimă groaznică în Chitila. Robert și-a hăcuit soția pentru că nu l-a lăsat să-și vadă copiii

Ultima actualizare:

    Irinei nu i-a folosit ordinul de protecție obținut împotriva soțului violentFoto: antena3.ro/Facebook
Irinei nu i-a folosit ordinul de protecție obținut împotriva soțului violentFoto: antena3.ro/Facebook

Ordinul de protecție nu a salvat-0! Irina Andrei, o tânără mămică din Chitila (Ilfov), a fost înjunghiată mortal, vineri dimineaţă, de soţul ei de 34 de ani pentru că nu l-a lăsat să-și vadă copiii.

A fost un atac sălbatic, spun anchetatorii care chemați prin apel la 112 au găsit tânăra de 32 de ani într-o baltă de sânge. Irina Andrei avea un ordin de protecţie împotriva lui Robert, soțul agresiv, însă a sfârşit sub o ploaie de lovituri de cuţit. Practic acesta a hăcuit-o. Tragedia s-a produs, la ora 06.30, în casa tinerei din Chitila. Robert s-a înarmat cu un cuţit şi a venit peste soţia sa pentru a-i cere explicaţii despre faptul că i-a interzis să îşi vadă copiii. Potrivit anchetatorilor, cei doi s-au certat, și-au făcut reproșuri, iar la un moment dat, suspectul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe Irina de mai multe ori, până ce aceasta a murit. După oribila crimă, bărbatul a plecat liniștit din casa în care a săvârșit oroarea şi a fost găsit la domiciliul său. Încercase să se omoare pentru a nu plăti pentru viața sa."Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.zAgresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București”, au declarat pentur Click! surse din cadrul Poliției Ilfov. Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, împotriva lui Robert fusese emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție.”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea  penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Citiți și

Gabriela, românca ucisă în Austria, urmărită de soț printr-un dispozitiv GPS plantat în mașină! Detalii halucinante

Înfiorător! Femeie ucisă cu sălbăticie de soţul beat. A tăiat-o cu o coasă

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net