Crimă înfiorătoare în Călărași! Şi-a înjunghiat mortal cumnata, iar pe ginerele acesteia l-a rănit grav

Ultima actualizare:

    Tânărul rănit a fost preluat de ambulanțăFoto: realitatea.net
Tânărul rănit a fost preluat de ambulanțăFoto: realitatea.net

Scene desprinse din filmele de groază în Călărași! Băut bine, un bărbat în vârstă de 47 de ani a luat un cuțit și s-a năpustit asupra cumnatei sale, pe care a înjunghiat-o mortal. Nu a scăpat de lovituri nici ginerele acesteia, însă tânărul de 22 de ani a supraviețuit atacului.

Individul era cunoscut drept violent, însă nimeni nu s-a gândit că ar putea recurge la asemenea atrocități. Exista un conflict mai vechi în familie, iar luni seară acesta a degenerat. Aflat sub influența alcoolului, agresorul a intrat în curtea fratelui său și a înjunghiat-o în burtă pe cumnata sa, o femeie în vârstă de 52 de ani. Nu a căpat de furia acestuia nici ginerele victimei, care s-a ales cu o tăietură în zona inghinală.

Acesta a reușit apoi să fugă din calea criminalului, a ieșit din curte, însă i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe stradă, unde a fost găsit de ambulanță. A fost dus imediat la spital, unde a fost operat, iar acum se află în stare stabilă. Nu aceeași soartă a avut și femeia, aceasta decedând la scurt timp după agresiune.

Criminalul a sunat la 112  

Cel care a sunat la 112 a fost chiar agresorul. „În jurul orei 20:10, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte familiale mai vechi, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Călăraşi, a înjunghiat-o pe cumnata sa, de 52 de ani, în zona toracelui şi pe ginerele acesteia, de 22 de ani, în zona inghinală”, a anunţat Poliţia Călăraşi, conform adevarul.ro.

Fratele agresorului spune că aveau probleme mai vechi în familie, însă nu a crezut că este în stare de un asemenea gest. Acesta spune că, de-a lungul anilor, agresorul a comis multe infracţiuni, doar că Poliţia nu a făcut nimic.

Criminalul a fost prins la faţa locului şi a fost dus la audieri. Şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor şi a fost reţinut pentru 24 de ore.  

Citește și: 

Triplă crimă în Călărași. Doi soți și fiica lor, uciși de un băiat de 17 ani

Crima din a doua zi de Crăciun din Călărași, elucidată. Unde se ascundea ucigașul tinerei de 21 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net