Crimă într-un cămin studenţesc din Iaşi

Ultima actualizare:

    În acest cămin s-a petrecut crimafoto: Ziarul de Iaşi
În acest cămin s-a petrecut crimafoto: Ziarul de Iaşi

Un student al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi a murit luni dimineaţă (9 noiembrie) într-un cămin din complexul Tîrguşor Copoul după ce a fost înjunghiat de un coleg de cameră. Un alt tânăr a ajuns în stare gravă la spital.

Alcoolul i-a luat minţile unui tânăr din Iaşi, care şi-a omorât colegul de cameră. Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, suspectul principal a fost identificat şi este acum urmărit.  Scandalul ar fi provenit după consumul excesiv de băuturi alcoolice, anunţă www.ziaruldeiasi.ro  

Studentul rănit a fost transportat la spital unde medicii se luptă să-l salveze. El are ficatul perforat. Tinerii atacaţi au 20 de ani.

Cei doi tineri răniți au fost descoperiți de către unul dintre portari, care a văzut fumul cum ieșea pe sub ușa camerei și a intervenit.

"Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool. Momentan există un suspect pe care îl căutăm“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Din primele informații, studentul care a ajuns la spital este în stare gravă, cu multiple plăgi înjunghiate și intubat.

"S-a intervenit în cazul a doi tineri cu plăgi înjunghiate multiple. Unul a fost în stop cardiorespirator și s-au încercat manevre de resuscitare, celălalt a fost tratat pentru șoc hemoragic, este intubat, are leziuni ale căilor aeriene și se află în sala de operație. A suferit leziuni înjunghiate la cap, torace, abdomen, leziune de ficat și antebraț, arteră radială“, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD de la Spitalul de Urgențe pentru aceeaşi sursă „Sfântul Spiridon“ din Iași.

Reprezentanții universității au precizat că cei trei studenți erau toți în anul I, înmatriculați la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, și că incidentul s-ar fi produs în jurul orei 07.00 dimineață, după ce s-ar fi întors beți dintr-un club.

Studentul care a decedat este din Republica Moldova, ceilalți doi, rănitul și presupusul agresor, sunt din județul Neamț.

"Incendiul nu a fost unul de amploare și s-a stins repede. Suntem pur și simplu consternați, este o tragedie”, a declara ing. Bogdan-Eduard Pleșcan, directorul general administrativ al Universității „Alexandru Ioan Cuza“.

Reprezentanții IPJ au precizat că cercetările continuă pentru a se determina toate circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net