Crimă la un coafor din Titu: «Nimeni nu mă înşală pe mine!»

Ultima actualizare:

    Florin Oprea şi Alexandra Marin, o relaţie încheiată tragic
Florin Oprea şi Alexandra Marin, o relaţie încheiată tragic

O nouă crimă la coafor! Orăşelul dâmboviţean Titu a fost zguduit marţi, 23 ianuarie, de un episod sângeros. Orbit de gelozie, un subofiţer din Ministerul Apărării Naţionale a intrat în coaforul unde lucra iubita sa şi a omorât-o cu mai multe lovituri de cuţit, apoi a chemat ambulanţa. “Să rămână în viaţă, de aia am sunat la 112”, le-a spus criminalul anchetatorilor.

Florin Oprea are 35 de ani şi e specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgovişte, din subordinea Bazei 2 Logistică. Subofiţerul era furios din cauza faptului că Alexandra Marin, iubita sa în vârstă de 25 de ani, nu accepta să se împace cu el, în urma unor certuri repetate. Tânăra avea doi copii (unul din prima căsătorie, celălalt - din relaţia cu Florin Oprea). Militarul era măcinat de gelozie şi, nu de puţine ori, îi făcea Alexandrei adevărate scene, devenind violent, scrie adevarul.ro. 


    Plutonierul a fost suspendat din funcţie de Ministerul Apărării Naţionale
Plutonierul a fost suspendat din funcţie de Ministerul Apărării Naţionale

După cum le-a mărturisit poliţiştilor, individul a băut coniac, s-a înarmat cu un cuţit şi a dat buzna în coaforul în care lucra Alexandra. Subofiţerul şi-a înjunghiat iubita de mai multe ori, în zona gâtului, a pieptului şi a picioarelor. După comiterea omorului sângeros, Oprea a solicitat un echipaj medical. “Să rămână în viaţă, de asta am sunat la 112”, le-a explicat el anchetatorilor. După ce a chemat ambulanţa, asasinul s-a urcat într-un taxi şi a mers la sediul Poliţiei Titu, unde s-a predat. 

Tatăl femeii spune că, în urmă cu o săptămână, bărbatul i-a luat cardul fiicei lui, în zi de salariu, şi a plecat la păcănele, întrucât era un împătimit al acestor jocuri. La sediul Poliţiei Titu au fost audiate şi angajatele salonului de coafură, care erau în stare de şoc. “Nimeni nu mă înşală pe mine!”, a mărturisit Oprea, care le-a mai spus poliţiştilor că “n-am vrut s-o omor. Îmi pare foarte rău. Avea mai multe aventuri”. Subofiţerul, participant cu câţiva ani în urmă şi la o misiune în Afganistan, a fost arestat pentru 30 de zile.

A venit cu toporul la uşa fostei soţii

Florin Oprea a mai fost căsătorit şi, de asemenea, îşi agresa soţia, tot din cauza geloziei. “Nu mai suportam traumele fizice şi psihice la care eram supusă. Era extrem de violent, consuma alcool. În câteva cazuri, abia am reuşit să scap din mâinile lui. Mă bătea foarte rău. Am certificate medicale, fiindcă am avut nevoie de îngrijiri“, povesteşte, pentru adevarul.ro, fosta nevastă. Femeia mai spune că a fost de multe ori la Poliţia Titu pentru a face plângere împotriva soţului, dar nu se întâmpla nimic. Într-un final, ea a fost nevoită să fugă din ţară pentru a-şi salva viaţa, fiindcă individul a venit la uşa ei, într-o noapte, înarmat cu un topor. 

Atacul armat de la coaforul Perla 

simeon stalpnicul png

Pe 5 martie 2012, în salonul de cosmetică Perla din centrul Capitalei, un ambulanţier angajat la Ministerul de Interne împuşca opt persoane după o ceartă cu soţia sa, una dintre angajate. În urma atacului armat comis de Gheorghe Vlădan (53 de ani), au murit două persoane iar alte şase au fost rănite. Criminalul a descărcat toată muniţia din încărcătorul pistolului, o armă semiautomată Glock, calibrul 9 mm, în total 11 gloanţe, iar în urma faptei sale a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Ucisă de un vecin îndrăgostit nebuneşte

Pe 1 martie 2015, o crimă şoca liniştita urbe a Mediaşului. O tânără în vârstă de 26 de ani a fost hăcuită cu un cuţit în propria casă de un bărbat care, după cum s-a aflat ulterior, avea o adevărată obsesie pentru ea. Fapta s-a petrecut în timp ce victima, Simona Lasca, vorbea la telefon cu o prietenă. Criminalul, Ionel Loza (31 de ani) era un vecin, bolnav psihic, care se îndrăgostise de Simona şi de doi ani o hărţuia. După faptă, ucigaşul a încercat să-şi pună capăt zilelor, dar a scăpat şi a fost condamnat la 25 de ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net