Cruzime fără margini într-un sat din Botoșani! Un bărbat și-a strâns de gât iubita până când aceasta și-a dat ultima suflare, apoi i-a aruncat cadavrul într-o pădure. A fost prins la câteva zile, după ce fiica vicitmei a alertat autoritățile.


Botoșăneanul în vârstă de 46 de ani își cunoscuse iubita, o basarabeancă de 43 de ani, la începutul acestui an, scrie botosaninews.ro. Pe timpul stării de urgență, femeia rămas în Pașcani, acolo unde își găsise un loc de muncă. La începutul lunii iunie, aceasta s-a întors în Botoșani. Maricel Mihăiță Țugui a așteptat-o la gară, a luat-o cu mașina și au mers spre Coțușca, localiatate unde locuiește fiica femeii. Numai că, pe drum, pe raza comunei Manoleasa, între cei doi concubini s-a iscat o cearta, care a degenerate rapid. Bărbatul a ștrangulat-o pe iubita sa pânhă ce a lăsat-o fără suflare, apoi i-a aruncat trupul în pădurea din zonă.

Fata victimei a anunțat autpritățile despre dispariția acesteia pe 4 iunie, două zile mai târziu oamenii legii au găsit cadavrul, iar după alte două zile și pe făptaș. Marți, Maricel Mihăiță Țugui a fost arestat pentru omor.

 

Citește și:

 

Şi-a ucis iubita după ce a fost eliberat pe legea recursului compensatoriu

 

Dublă crimă într-un bloc din Capitală. Un tânăr libian, aflat în sevraj, și-a ucis iubita și un vecin

 
 
Loading...