Un bărbat din satul Bichigi, oraşul Făget, judeţul Timiş, este căutat de poliţişti, după ce a înjunghiat mortal un bărbat, în parcul din Făget, şi a rănit-o grav pe soţia acestuia. Suspectul a fugit cu o bicicletă, apoi a ameninţat proprietarul unei maşini şi a fugit cu autoturismul.


Potrivit poliţiştilor, citați de News.ro, doi soţi din Făget s-au dus cu bicicletele, miercuri dimineaţă, în parc să facă sport. Au lăsat bicicletele de-o parte şi au început să facă sport pe aparatele de fitness din parc.

La un moment dat, cei doi soţi au fost atacaţi de un bărbat. Soţul femeii a fost înjunghiat mortal, iar femeia a fost abandonată de atacator într-o baltă de sânge.

Atacatorul se numește Florin Boldea și e căutat de polițiști

Atacatorul a luat una dintre biciclete şi s-a dus până în satul Temereşti care aparţine de Făget. Acolo a ameninţat şi lovit proprietarul unei maşini şi a furat autoturismul. Ulterior, maşina a fost găsită abandonată în zonă.

Femeia înjunghiată în parc a fost transportată iniţial la Spitalul din Făget de unde a fost preluată de elicopterul SMURD şi adusă la Spitalul Judeţean din Timişoara unde a intrat direct în operaţie.

Poliţiştii au instituit filtre şi îl caută acum pe agresor. Acesta se numeşte Florin Boldea şi are 33 de ani.

Citește și:

Femeie de 30 de ani, ucisă cu 9 lovituri de cuțit într-un apartament din Bragadiru!

I-a ciopârțit testiculele în toiul nopții. Bărbatul a murit în chinuri groaznice

 
 
Loading...