Crimă sadică. Un bărbat și-a ucis soția care venise de la muncă din străinătate

Ultima actualizare:

    Elena Coca Onilă, de 42 de ani, a fost ucisă de soțul eiFOTO: adevarul.ro
Elena Coca Onilă, de 42 de ani, a fost ucisă de soțul eiFOTO: adevarul.ro

O femeie de 42 de ani din localitatea vasluiană Albeşti a fost ucisă noaptea trecută (22 octombrie) de soţ. Conflictul conjugal a izbucnit pe fondul geloziei bărbatului. Femeia, care muncea în străinătate, nu a avut nici o șansă: soțul a ucis-o cu sadism: a înjunghiat-o de mai multe ori.

Elena Coca Onilă, de 42 de ani, afost ucisă de soțul ei. Venise în concediu din Germania, unde muncea de mai mulți ani. Crima a fost anunţată la 112 chiar de către agresor. Bărbatul a alertat autorităţile că şi-a ucis soţia, ulterior încercând să-şi pună capăt zilelor.

La faţa locului a fost trimisă o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă, echipajul medical constatând decesul femeii.  ”Ambulanţa TIM a fost solicitată iniţial pentru două persoane, o femeie care a fost găsită decedată şi un bărbat care le-a declarat membrilor echipajului medical că ar fi încercat să se sinucidă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, citat de adevarul.ro.

Agresorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.  Întreaga comunitate din Albeşti este în stare de şoc, cei doi soţi fiind apreciaţi ca fiind printre cei mai înstăriţi oameni din sat.

De ce bărbatul și-a ucis cu sadism soția

Victima, Elena Coca Onilă, lucra în Germania de mai mulţi ani, iar soţul ei, Petru. era şofer de tir la o firmă internaţională. Împreună au doi copii, o fată studentă şi un băiat, elev la un liceu din Vaslui.

Victima, Elena Coca Onilă, lucra în Germania de mai mulţi ani, iar soţul ei, Petru. era şofer de tir la o firmă internaţională
Victima, Elena Coca Onilă, lucra în Germania de mai mulţi ani, iar soţul ei, Petru. era şofer de tir la o firmă internaţională

Femeia revenise în ţară pe 19 octombrie, având două săptămâni de concediu. Marţi seara (22 octombrie), cei doi soţi se aflau singuri acasă. La un moment dat, pe fondul geloziei excesive a bărbatului, între cei doi a izbucnit o ceartă. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul de 42 de ani a luat un cuţit şi a lovit-o cu brutalitate de mai multe ori pe soţia sa, scrie adevarul.ro.

Femeia a fost găsită înt-o baltă de sânge în baia locuinţei. Cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea ei, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa. În cauză, procurorii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Citește și:

Înfiorător! Femeie ucisă cu sălbăticie de soţul beat. A tăiat-o cu o coasă

Femeie de 30 de ani, ucisă cu 9 lovituri de cuțit într-un apartament din Bragadiru!

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net