Crimă șocantă în Dolj! Bărbat înjunghiat în gât în propria casă

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Un bărbat de 55 de ani a fost ucis în propria locuinţă din judeţul Dolj, fiind înjunghiat în gât şi în abdomen, iar principalul suspect, un bărbat de 33 de ani, din aceeaşi localitate cu victima, a fost prins de poliţişti şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, vineri seara, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat este posibil sa fie decedat în locuinţa sa, din comuna Daneţi. “La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 55 de ani, din comuna Daneţi, care era decedat, prezentând plăgi înjunghiate la nivelul gâtului şi abdomenului. Având în vedere cele constatate, s-a constituit un colectiv complex format din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, Poliţiei Oraşului Bechet şi Secţiei 12 Poliţie Rurala Daneţi care efectuează cercetări la faţa locului sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a transmis IPJ Dolj. Sursa citată a precizat că în urma primelor cercetări anchetatorii au stabilit că victima ar fi fost înjunghiată de un bărbat de 33 de ani din localitate. Agresorul a fost depistat de poliţişti în curtea locuinţei, imobilizat şi dus la sediul Poliţiei. El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net