Crimă șocantă la Botoșani. Doi tineri au bătut un bărbat si l-au aruncat într-o fântână

Ultima actualizare:

    Cei doi criminali au fost trimiși în judecatăFoto: monitorulbt.ro
Cei doi criminali au fost trimiși în judecatăFoto: monitorulbt.ro

În sfârșit se face dreptate. Doi tineri dintr-o comuna botoșăneană care au ucis un bărbat de 39 de ani, după ce l-au bătut și l-au aruncat într-o fântână, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Ancheta a durat mai puțin de patru luni iar cei doi suspecți au 18 ani și respectiv 27 de ani.

Cei doi suspecți din comuna Mihai Eminescu au fost acuzați de omor calificat și vor trebui să răspundă în fața magistraților pentru cele întâmplate.

Ce spun polițiștii despre crimă

”În noaptea de 20 spre 21 octombrie 2020, în timp ce se aflau într-o zonă izolată, în apropierea pădurii din extravilanul satului Cătămărăşti Vale, comuna Mihai Eminescu, pe fondul unui conflict spontan legat de consumaţia făcută anterior la un local din municipiul Botoşani, inculpaţii au agresat fizic victima P.C., după care au aruncat-o într-o fântână, cauzându-i, astfel, decesul”, au declarat surse din anchetă pentru monitorulbt.ro.

Victima a agonizat în fântână zile întregi

Victima a zăcut în fântână trei săptămâni, până a fost descoperită de un localnic care speriat a sunat la 112. Cercetările aveau să arate că era vorba de Paul Constantin, bărbatul de 39 de ani despre care nu se mai știa nimic din 21 octombrie. Cât a agonizat victima în fântână este greu de spus dar un lucru este sigur: Paul era în viață când a fost aruncat în groapă după cum au recunoscut suspecții. Anchetatorii au stabilit că bărbatul fusese agresat de cei doi tineri şi apoi aruncat în fântână. Ulterior, unul dintre suspecți a fost arestat preventiv, iar cel de-al doilea a fost plasat sub control judicar.

Citiți și

Crimă sadică. Un bărbat și-a ucis soția care venise de la muncă din străinătate

Ea e monstrul care și-a sufocat fetița de 3 ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net