Crimă șocantă la Iași. Un bărbat și-a ucis iubita în bătaie pentru că i-a folosit mașina

Ultima actualizare:

    Femeia a fost ucisă pentru că a împrumutat mașina deși criminalul nu o putea conduce Foto: ziaruldeiasi.ro
Femeia a fost ucisă pentru că a împrumutat mașina deși criminalul nu o putea conduce Foto: ziaruldeiasi.ro

Crimele între iubiți au devenit fapt divers în România dar motivele sunt din ce în ce mai ciudate. O femeie de 51 de ani din Iași a fost omorâtă în bătaie de iubitul ei cu cinci ani mai mare pentru că a împrumutat altcuiva mașina familiei.

Anchetat de poliție, Ovidiu Moroșanu a recunoscut parțial agresiunea relatează bzi.ro. Trebuie spus că victima, iubita criminalului a împrumutat altei persoane mașina în condițiile în care bărbatul era cercetat pentru că a condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. Pentru aceste acuzații, suspectul a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și se afla în arest la domiciliu.

Ce spun procurorii despre crimă

”Pe fondul unor neînțelegeri referitoare la cedarea folosinței unui autoturism, inculpatul de 56 de ani a agresat-o pe concubina sa, de 51 de ani, căreia i-a aplicat multiple lovituri (cu pumnii – n.r.) la nivelul capului, gâtului și peste corp, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața, decesul victimei survenind pe data de 4 iulie 2021. Inițial, dosarul s-a aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, fiind vorba despre o infracțiune de violență în familie. Ulterior, cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Pe data de 5 iulie 2021, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar, pe 6 iulie, am formulat o propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie, propunere care a fost admisă de instanță”, a declarat pentru sursa citată Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Ce a stabilit instanța despre ucigaș

”Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ovidiu Moroșanu, pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Ovidiu Moroșanu”, au decis magistrații de la Tribunalul Iași conform bzi.ro. Decizia nu este definitivă și a fost deja contestată de către suspectul de crimă.

Citiți și

Crimă groaznică în Duminica Sfintelor Mironosițe. Un bărbat și-a ucis soția și copilul în fața unei biserici din Argeș

Un bărbat din București şi-a ucis soţia în cea de-a doua zi de Paște, după care a dispărut. Cum a fost prins

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net