Crimă urmată de sinucidere în Bucureștii Noi. S-au certat din cauza unui petic de pământ

Ultima actualizare:

    Cearta a început de la o bucată de pâmântFoto: Mediafax
Cearta a început de la o bucată de pâmântFoto: Mediafax

Trăim în anul 2018, dar certurile pentru pământ sunt la fel de acide ca acum 100 de ani. Asta demonstreaza faptele a doi bărbați din București. Doi vecini din Bucureşti s-au certat din cauza unei bucăţi de teren moştenite de la părinţi, pe care unul dintre ei ridicase un gard. Iute la mânie, un bărbat şi-a lovit cu cuţitul rivalul, iar când şi-a dat seama ce a făcut, şi-a luat şi el zilele. Medicii nu au putut face nimic și au constat decesul.

După ce a fost înjunghiat pe stradă în cartierul Bucureştii Noi, victima, un bărbat de 63 de ani, a încercat să ajungă acasă să ceară ajutor. Doctorii l-au resuscitat aproape o oră, dar nu au putut să îl mai readucă la viaţă. Rudele celor doi vecini care se certaseră pentru pământ au venit într-un suflet când au auzit nenorocirea. Ştiau că scandalul dura de 40 de ani şi se transmisese din tată în fiu, dar sperau că, măcar la bătrânețe, cei doi vor îngropa securea războiului și vor trăi în armonie. „Au mai avut conflicte și certuri. Râca cu vecinul este de ani de zile, de când trăia și taică-su. Cu el a început prima dată și apoi a continuat pe generații”, a spus soția bărbatului înjunghiat.

Din nefericire, dorința celor apropiați nu s-a transformat în realitate. „ După ce a fost înjunghiat, bărbatul a reușit să intre în curte, dar nu a mai ajuns până în casă. La un metru distanță de gard s-a prăbușit. Acolo l-au găsit medicii”, informează Digi24. A fost nevoie de o astfel de tragedie pentru ca moștenitorii bărbaților care au decedat din cauza unui petic de pământ să facă pace și să nu se mai certe pentru ceva atât de neînsemnat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net