Crimă urmată de sinucidere într-un spital din Slatina! Un infirmier a ucis o asistentă

Ultima actualizare:

    Un infirmier a ucis o asistentă cu un cuțit la Spitalul de Ugență Slatina
Un infirmier a ucis o asistentă cu un cuțit la Spitalul de Ugență Slatina

O crimă urmată de sinucidere a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică (3-4 martie), la Secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Un infirmier a ucis o asistentă, iar apoi s-a sinucis.

UPDATE 09.24: Crima și sinuciderea s-au produs în jurul orei 1 noaptea. Infirmierul și asistenta au fost găsiți de colegii lor într-o baltă de sânge, tot ei fiind cei care au sunat la 112.

,,Am fost anunţat pe la ora 3 de ce s-a întâmplat. Femeia este o angajată veche, a fost şi asistent şef, iar despre el nu pot să vă dau vreo relaţie cu privire la timpul de când lucra acolo”, a declarat Cătălin Pătru, dir. medical SJU Slatina, pentru realitateaoltului.ro.

Digi24 precizează că asistenta lucra din 2002 la spital, iar infirmierul din 1993-1994. Niciunul dintre ei nu dăduse semne de comportament ciudat, prin urmare, această speță este inexplicabilă, a spus managerul spitalului. Tot pentru această sursă, managerul spitalului, Cătălin Rotea, a confirmat că între infirmier și asistentă a existat un „incident”, „probabil de natură personală”, chiar într-o sală de tratamente pe care au blocat-o pe interior.

Tragedie la Spitalul Județean de Urgență Slatina! Un infirmier a ucis cu mai multe lovituri de cuțit o colegă asistenă (trei lovituri de cuțit în zona gâtului și încă opt în zona hemitoracică dreaptă), scrie realitateaoltului.ro.

Până în acest moment nu se știe ce l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest, dar se bănuiește că infirmierul  și asistena aveau o relație de concubinaj, despre care toți cei din spital știau, potrivit declarației prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net