Crime între soți care au îngrozit România în 2020

Ultima actualizare:
Mădălina (32 ani) a fost ucisă de soțul ei cu 10 lovituri de cuțit
Mădălina (32 ani) a fost ucisă de soțul ei cu 10 lovituri de cuțit

O familie poate fi distrusă iremediabil într-un moment de disperare, când unul dintre soți nu mai vede luminița de la capătul tunelului și singura soluție pentu a rezolva un moment de criză este suprimarea vieții celuilalt. Deseori, criminalul este cuprins de remușcări și-și pune capăt zilelor, iar copiii din familiile respective rămân pe viață marcați de întâmplările tragice din viața lor.

Bacău: Și-a ucis soția după ce au făcut dragoste

În ianuarie 2020, o crimă oribilă între soți a șocat întreaga comunitate din Comănești, Bacău. Atât victima, cât şi agresorul erau percepuţi de rude, prieteni şi apropiaţi drept o familie model. Totuși, relaţiile dintre cei doi soţi se deterioraseră în ultimii ani, din cauza patimii pentru alcool ale bărbatului şi a suspiciunilor acestuia că femeia îl înşeală. Cu două zile înainte de nenorocire, soții au organizat o petrecere pentru aniversarea zilei de naştere a fiului lor, iar nici unul dintre invitaţi nu a sesizat că între cei doi parteneri ar fi o problemă. Însă, în după-amiaza de 14 ianuarie, femeia a fost găsită de către fratele său moartă în casă. Era aproape complet dezbrăcată, pe podea, având semnele cadaverice instalate.

Concluziile medico legale au arătat că a murit sugrumată, după ce întreținuse raport sexual. Apoi, după ce victima a decedat, bărbatul a făcut mai multe fotografii cu telefonul său mobil, în care cadavrul victimei apare îmbrăcat cu toate obiectele de îmbrăcăminte. Timp de două ore a fotografia cadavrul soţiei în repetate rânduri, fțcându-și chiar și un selfie alături de ea. În imobil, poliţiştii au găsit mai multe bunuri răvăşite, dar şi o scrisoare prin care îşi cerea iertare. La sfârșitul lui octombrie, criminalul și-a aflat sentința: 10 ani închisoare şi obligația să achite 100.000 de euro celor doi copii. Atât procurorrii, cât și copiii au contestat decizia Tribunalului Bacău.

Timiș: Un bărbat din Jimbolia și-a ucis soția, apoi s-a spânzurat

Tragedie fără margini pentru familia Focșa din Jimbolia, județul Timiș! Cei doi copii ai cuplului, un băiat de 14 ani și o fată de 18 ani au rămas orfani, după ce tatăl lor le-a ucis mama, apoi și-a pus capăt zilelor. Nimeni și nimic nu anunța o asemenea nenorocire, pentru că familia Focșa era una liniștită, care nu a ieșit în evidență nici prin scnadaluri, nici prin certuri. Existau, ce-i drept, discuții mai aprinse uneori, când bărbatul consuma alcool, dar nimic atât de grav încât să se ajungă la crimă. Vecinii spun că alcoolul nu era un obicei al bărbatului, scrie observatornews.ro.

Cătălin Focșa și-a omorât soția, apoi s-a sinucis
Cătălin Focșa și-a omorât soția, apoi s-a sinucis

Nu au mai avut scandaluri, iar poliția nu a venit vreodată la ei. Mariana Focșa (42 de ani) a fost ucisă fără milă de soțul ei, Cătălin (47 de ani), cu o singură lovitură de topor. Cel mai probabil cuprins de remușcări, bărbatul a decis apoi să se omoare, fiind găsit spânzurat în curtea locuinței. Unul dintre cei doi copii ai familiei, băiatul de 14 ani, se afla în casă în momentul producerii nenorocirii. Acesta dormea, în timp ce sora sa se afla la muncă. Minorul le-a povestit oamenilor legii că nu a auzit nimic și că a fost convins că mama lui era și ea plecată la lucru.

Botoșani: O mamă abuzată şi-a ucis soţul în faţa celor patru copii  

Scandalurile, bătăile și umilințele pe care le-a îndurat ani de zile din partea soțului a adus-o pe o botoșăneancă la capătul puterilor. Nemaiputându-se controla, femeia şi-a ucis soţul în faţa celor patru copii. Incidentul a avut loc în satul Poiana, din judeţul Botoşani. Femeia, în vârstă de 41 de ani, avea împreună cu soţul patru copii, cel mai mare având 9 ani. Vecinii spun că femeia îndura bătăi repetate, fiind, se pare fugărită şi chiar spitalizată în urma agresiunilor. La începutul lunii octombrie, scenele de violenţă s-au repetat. Din nou, în faţa copiilor. În acel moment, femeia a răbufnit, şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit şi a înfipt adânc lama în pieptul bărbatului de 42 de ani. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital. Medicii nu au mai putut însă să-l salveze şi a decedat. Crima a avut loc în faţa celor patru copii. De altfel, micuţa de 9 ani ar fi fost cea care a sunat la 112. Mama a fost reţinută de poliţişti şi anchetată pentru omor.    

Italia: Și-a ucis soţia cu 10 lovituri de cuțit, pentru că nu voia să revină acasă   

Cazul Mădălinei, românca de 32 de ani ucisă cu sânge rece de către soţul său, Adrian (39 de ani), într-un cătun din Italia, i-a șocat pe toți cei care îi cunoșteau. Teribila faptă a avut loc în 7 decembrie, când între cei doi a avut loc o ceartă. Numai că, bărbatul şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi i-a aplicat victimei mai mult de zece lovituri în zona abdomenului şi a pieptului. După ce Mădălina s-a prăbuşit pe podea, într-o baltă de sânge, agresorul a încercat să dea foc locuinţei, pentru a şterge urmele crimei. S-a răzgândit, însă, a ieşit din imobil şi a alertat carabinierii. Când oamenii legii au sosit la faţa locului, femeia era fără suflare. Soţul său prezenta tăieturi pe gât şi abdomen, dar şi arsuri pe braţe.


    Mădălina (32 ani) a fost ucisă de soțul ei cu 10 lovituri de cuțitFoto: La Natione
Mădălina (32 ani) a fost ucisă de soțul ei cu 10 lovituri de cuțitFoto: La Natione

La audieri, el şi-a recunoscut crima. Susţine că şi-a pierdut cumpătul în timpul unul scandal cu soţia lui şi a ucis-o. Motivul? Halucinant! El voia să se întoarcă în România, să încheie această etapă a vieţii, iar ea s-a opus. De zile întregi discutau pe marginea acestui subiect, iar în ziua respectivă conflictul a escaladat. După cum a declarat în fața anchetatorilor, acesta a fost singurul moment de neînţelegere pe care l-au avut de când sunt căsătoriţi. Cercetările efectuate au stabilit că rănile pe care le prezenta românul pe gât şi abdomen au fost provocate în timpul agresiunii, întrucât femeia a opus rezistenţă, încercând să îşi apere viaţa. 

Citește și: 

Criminalii care au îngrozit România: Ion Râmaru, "Asasinul de Anul Nou", "Taximetristul morții", "Omul cu ciocanul"

Filmul ororilor de la Caracal, unul dintre cele mai grave cazuri de omor din ultimii 30 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net