Mărturia terifiantă a unei tinere care a fost abuzată sexual în copilărie de către Gheorghe Dincă artă că presupusul criminal de la Caracal avea astfel de înclinaţii de mai mulţi ani. Este limpede acum ca lumina zilei că mecanicul auto, în vârstă de 66 de ani, a agresat sexual şi alte fete. Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu au fost răpite de Dincă, violate, ucise şi apoi incendiate, după cum a mărturisit chiar inculpatul.


O altă tânără, care acum are 18 ani, susţine că la vârsta de 9-10 ani atunci a trecut printr-o experienţa înfiorătoare. Părinţii ei îl cunoşteau bine Gheorghe Dincă şi aveau încredere în el, astfel că se vizitau destul de des. Presupusul criminal de la Caracal ajunsese să vină în casa acestora mai ales atunci când părinţii erau la muncă şi fetiţa rămânea singură acasă. Coşmarul fetei a ţinut aproximativ un an, iar apoi a refuzat să vorbească despre ce i s-a întâmplat.

"Era prieten cu tatăl meu. A venit iniţial să-i repare doar un windows, la calculator. Venea din ce în ce mai des. Fără motiv. Venea ba să ne încălzească laptele, ba să ne cumpere dulciuri, să ne dea bani. Părinţii aveau încredere în el pentru că, vă daţi seama, cine se gândeşte la un om bătrân că ar putea profita de un copil de nouă ani. La început am zis că poate este doar o joacă sau cine ştie ce. Eram un copil de nouă ani, nici nu ştiam ce este aia. A început să-mi bage mâna în pantaloni, după să mă sărute, să-mi pună mâna pe sâni. Am rămas blocată, am făcut un atac de panică. Am rămas în faţa lui, nu am ştiut ce să mai spun. Probabil că m-a văzut că nu am nicio reacţie şi probabil şi-a făcut curaj să continue.Mi-a spus că vrea să rămânem prieteni, să nu spun la nimeni, că nu vrea să ne certăm. M-a obligat să mă uit la filme. Nu m-am putut uita pentru că, vă daţi seama, mi se părea ceva ieşit din comun. Era ceva nou pentru mine. M-a agresat. M-am zbătut. Dar eram un copil, ce forţă aveam eu. Ştiu că atunci a auzit uşa, l-a strigat unchiul meu. I-a zis nea Popicule, vino să vedem ce am făcut. Şi atunci m-a îmbrăcat, a oprit monitorul şi a ieşit afară. Am început să plâng. Ştiu că m-am speriat şi am vrut să plec acasă. I-am spus unchiului că vreau acasă. M-a întrebat de ce şi am spus că vreau să merg să mă joc cu copiii pe stradă. Nu am putut spune la nimeni. Nu este ceva de vorbit. Mă rog, atunci nu era de vorbit. Şi de atunci el tot venea. În timpul programului de lucru al alor mei. De obicei mă prindea numai pe mine singură. S-a repetat momentul de fiecare dată când venea", a mărtirisit tânără sub protecţia anonimatului la Antena 3.

Coşmarul fetei a durat aproape un an. 

Alte trei victime violate de Gheorghe Dincă în «casa groazei»

În timpul anchetei în casa de la caracal, oamenii legii au descoperit pete de sânge. Analiza acestora relevă profilul ADN al altor cel puţin trei victime.

Procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au prelevat, în urma cercetărilor la casa groazei din Caracal, zeci de probe biologice. 

Una dintre victime este femeia de 49 ani, din Brâncoveni (Olt), luată de acasă de Dincă, sub pretextul că are să-i dea de lucru în grădină. Ajunsă la casa din strada Craiovei, nr. 169, din Caracal, după câteva ore de muncă în grădină, femeia a fost târâtă în încăpere şi violată, dar şi bătută. La final, agresorul a ameninţat-o că, dacă va dezvălui cuiva cele întâmplate, o va omorî. Celelalte victime ar fi fost, de asemenea, fete sau femei lipsite de apărare, scrie adevarul.ro. Una dintre acestea i-ar fi căzut victimă individului cu mai mulţi ani în urmă, pe când era încă minoră, iar părinţii acesteia îi munceau lui Dincă în gospodărie. O altă victimă ar fi o fată de etnie romă, cel mai probabil dintr-un cartier din Craiova, în care mai mulţi martori spun că l-au văzut pe Gheorghe Dincă „observând“ fetele de vârstă mică, vulnerabile, şi provenind din familii sărace. 

 

 

Citeşte şi:

 

Gheorghe Dincă, adus la București. Ar urma să fie testat cu detectorul de minciuni

Reconstituirea crimelor din Caracal. Azi, Gheorghe Dincă arată cum a ucis-o pe Luiza Melencu

 
 
Loading...