Crimele de la Caracal. Mama Luizei Melencu, invitată la Palatul Cotroceni

Ultima actualizare:

    Monica Melencu, mama Luizei, fata care a dispărut în urmă cu 7 luniFoto: arhivă personală
Monica Melencu, mama Luizei, fata care a dispărut în urmă cu 7 luniFoto: arhivă personală

La mai bine de jumătate de an de la dispariţia Luizei Melencu şi în contextul în care DIICOT a dezvăluit miercuri că Gheorghe Dincă a avut un complice în acest caz, mama fetei a fost invitată la Palatul Cotroceni. La finalul ședinței CSAT, președintele Klaus Iohannis a anunțat că Monica Melencu va fi primită vineri, de către un consilier prezidențial.

Întrebări fără răspuns încă plutesc în cazul Caracal. Familia Luizei Melencu va discuta cu un consilier prezidenţial la 7 luni de la dipariţia fetei.  

"Am rugat pe un coleg consilier prezidenţial să o primească pe doamna Melencu vineri”, a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

Mama și bunicul Luizei spun că vor merge la Cotroceni cu multe întrebări la care așteaptă niște răspunsuri. "Eu întrebări am, sper să primesc și răspunsuri la întrebările pe care o să i le adresez domniei sale. Mergem cu speranț[ la domnul președinte și ne pare bine că am fost înțeleși și auziți. Ce am dori…  Având atâtea servicii la dispoziție, sperăm ca dânsul să fie foarte bine documentat și informat ca de această dată să nu mai spună minciuni sau alte aberații”, a spus Monica Melencu.

Un alt bărbat, vecin cu Ghoerghe Dincă, ar fi violat-o şi el pe Luiza Melencu  

Miercuri, procurorii DIICOT au deyvăluit înr+o conferinţă de presă că Gheorghe Dincă ar fi violat-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, înainte de a o ucide. Ba mai mult, conform procurorilor, acesta ar fi avut un complice, un vecin care îl ajuta la treburi gospodăreşti în curte. Este vorba despre Ștefan Risipiceanu, un bărbat în vârstă de 46 de ani, care nu are ocupaţie şi nici vreo pregătire profesională. Omul a fost invitat la "Acces Direct" la scut timp după ce s-a mediatizat cazul Carcal. 

Citeşte şi:

VIDEO Cumpănaşu ar fi găsit-o pe Luiza. Imagini cu fata în Italia, traficată de proxeneţi

Povestea tulburătoare a Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net