Medicii legişti au făcut publice rezultatale expertizelor efectuate asupra rămăşiţelor osoase găsite săptămâna trecută în pădure. Ei confirmă că în acest moment este vorba despre o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, alta decât adolescenta Alexandra Măceşanu. Până acum, surse din anchetă dezvăluiau că aceste rămăşiţe osoase ar fi fost ale adolescentei care a sunat de mai multe ori după ajutor la 112.


Rezultatul expertizei medico-legale a fost transmis procurorilor DIICOT care anchetează cazul crimelor de la Caracal. Aceste rezultatele au venit miercuri, deşi erau aşteptate încă de săptămâna trecută.  

Potrivit raportului legiştilor, rămăşiţele osoase descoperite în 5 august, în zona de lizieră de pădure, provin de la o persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

dinti-gheorghe_dinca-caracal.jpg

dinti gasiti pe proprietarea lui gheorghe dinca din caracal
Un cunoscut medic stomatolog din Buzău a analizat fotografia în care apar dinţii găsiţi în butoiul unde se crede că suspectul Gheorghe Dincă ar fi incinerat rămăşiţe umane
FOTO: adevarul.ro

Acestea "sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe", a comunicat DIICOT.

Concret, legiştii au stabilit că oasele din pădure sunt diferite de cele găsite în casa lui Gheorghe Dincă, deci nu sunt ale Alexandrei Măceşanu.

"Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe", a transmis DIICOT.

 

Citeşte şi:

 

E oficial! Oasele din curtea suspectului din Caracal sunt de om. Hainele şi firele de păr, ale Alexandrei

Crimele din Caracal. DIICOT a descoperit noi fragmente osoase şi dinţi

 

 
 
Loading...